Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας βράβευσε τους αθλητές του. Επιτυχημένη η καλοκαιρινή ακαδημία.


Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας διοργάνωσε τις επιτυχημένες καλοκαιρινές του ακαδημίες στην παραλία του Αγίου Βασιλείου. Σήμερα επιβράβευσε αυτούς όσους συμμετείχαν στις καλοκαιρινές ακαδημίες που γνώρισαν με ασφάλεια το άθλημα της ιστιοπλοΐας. Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας διοργανώνει τη σχολή αυτή επί σειρά δεκαετιών και από αυτή έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα αθλητές με κορυφαίες διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα (Πανελλήνια, Βαλκανικά, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα). Ο πρόεδρος του ΝΟΑ κύριος Νίκος Πτερούδης καλωσόρισε τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που υλοποιούνται και τα σημαντικά αποτελέσματα που επιφέρουν. Την εκδήλωση χαιρέτησε δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας βράβευσε τους αθλητές του ΝΟΑ Δημήτρη Μπήτρο, Γιώργο Μπήτρο και ο Αντώνη Λορέτζο. Ο Δημήτρης Μπήτρος κατέκτησε φέτος την τρίτη θέση στο πανελλήνιο optimist, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα την 6η θέση και στο βαλκανικό πρωτάθλημα την 3η. Σε 10 ημέρες θα ταξιδέψει στην Κύπρο προκειμένου να ταξιδέψει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ως μέλος της εθνικής ομάδας optimist.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Αντώνης Ντελής και Θανάσης Λορέντζος, ενώ το Λιμεναρχείο Αίγινας εκπροσώπησε ο υπολιμενάρχης κύριος Χρήστου Κωνσταντίνος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png