Κύπελα και διακρίσεις για το Ναυτικό Όμιλο Αίγινας. Το Δεκέμβριο η συμμετοχή στο παγκόσμιο.

Με το βλέμμα στραμμένο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων που θα γίνει στον Ομάν το Δεκέμβριο, ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας ανακοίνωσε χθες την έναρξη της χειμερινής αγωνιστικής περιόδου τιμώντας τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας laser με μία σύντομη εκδήλωση κατά την οποία η πρόεδρος του ομίλου κυρία Βίκυ Κοτσάκη βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους αθλητές της αγωνιστικές ομάδας, τον προπονητή Κωνσταντίνο Χανιώτη και τους χορηγούς του ομίλου. Ειδικά στο χορηγικό τομέα η κυρία Κοτσάκη θέλησε να ευχαριστήσει τον κύριο Άγγελο Κρητικό ο οποίος έχει θεσπίσει σε ετήσια βάση το ποσό τον 1.500 ευρώ για τον καλύτερο αθλητή της αγωνιστικής ομάδας. Αυτό το βραβείο θα παραλάβει η πρωταθλήτρια Βέρα Καλατζή.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας παρά τις συνεχείς του επιτυχίες, τα πρωταθλήματα και τις νικηφόρες συμμετοχές στους αγώνες που συμμετέχει και που του έχουν χαρίσει μία περίοπτη θέση στην ελίτ του ιστιοπλοϊκού κόσμου δεν εφησυχάζει. Συνεχίζει την σκληρή δουλειά με το βλέμμα στραμμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Νοεμβρίου και φυσικά τη συμμετοχή με τον Ερρίκο Στάθη στο παγκόσμιο του Ομάν. Για τους στόχους του ομίλου σύντομες δηλώσεις έκανε ο προπονητής των πρωταθλητών Κωνσταντίνος Χανιώτης. Η πρωταθλήτρια Βέρα Καλατζή με πρωτιές που κάνουν αδιαμφισβήτητη την σταθερότητα και την ποιότητά της, η Αλίκη Καλατζή με σημαντικές διακρίσεις, ο πρωταθλητής Ερρίκος Στάθης, ο διαρκώς ανερχόμενος Κωνσταντίνος Κατρίδης και το νεαρότερο μέλος της ομάδας Παναγιώτης Ροδίτης είναι το υλικό με το οποίο ο Κωνσταντίνος Χανιώτης σχεδιάζει τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ομίλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png