7ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Δημήτρης Μπήτρος του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας!


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με αφορμή την 7η θέση που κατέκτησε ο αθλητής του Ν.Ο. Αίγινας Δημήτρης Μπήτρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κύπρου στην κατηγορία optimist πριν λίγες ημέρες, το Aegina Portal βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ομίλου και μίλησε με τους κ. Γιάννη Ζαπονίδη προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, τον νεαρό διεθνή ιστιοπλόο Δημήτρη Μπήτρο, καθώς και με τον πρόεδρο του ομίλου κ. Νικόλαο Πτερούδη. "Έχει πετύχει μια μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, σε επίπεδο Ναυτικού Ομίλου Αίγινας είναι η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία optimist στα αγόρια και μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα για Παγκόσμιο Πρωτάθλημα", ήταν τα πρώτα λόγια του καταξιωμένου προπονητή Γιάννη Ζαπονίδη.

Ο κ. Ζαπονίδης είπε επίσης ότι ο αθλητής Δημήτρης Μπήτρος δείχνει ότι θα αφήσει ιστορία, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματά του. "Στην συγκεκριμένη κατηγορία ο νεαρός αθλητής έχει ακόμα δύο χρόνια και πιστεύω πως μπορεί να κάνει και παραπάνω πράγματα" είπε, με τον Σταύρο Ρωπαΐτη να τον ρωτάει αν ο Δημήτρης Μπήτρος γνωρίζει ότι με την 7η θέση που πήρε στην Κύπρο ξεπέρασε τον ίδιο, όταν το 1988 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γαλλίας, κατέλαβε την 9η θέση. "Σαφώς και το γνωρίζει, καθώς του το μετέφερα εγώ όταν τον συνάντησα στο αεροδρόμιο όταν επέστρεψε από τους αγώνες και είναι χαρά και τιμή μου το γεγονός αυτό, καθώς ο προπονητής παίρνει αξία όταν οι αθλητές του τον ξεπερνάνε". Στην συνέχει πήρε τον λόγο ο 7ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Δημήτρης Μπήτρος ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του, έδειξε απόλυτα συνειδητοποιημένος με την επιτυχία του και μάλιστα δεν έκρυψε τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει στην συνέχεια. Ο 13χρονος νεαρός ιστιοπλόος μάλιστα είπε πως "πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά ώστε να πετύχεις του στόχους σου", απευθυνόμενος στους συναθλητές του.

Επόμενος στόχος του Δημήτρη Μπήτρου σύμφωνα με τον ίδιο, να περάσει και στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να προσπαθήσει να βρεθεί στην πρώτη 5άδα. Τέλος, στην κάμερα του Aegina Portal και στον Σταύρο Ρωπαΐτη, μίλησε και ο πρόεδρος του ομίλου κ. Νικόλαος Πτερούδης, ο οποίος πέραν από τα συγχαρητήρια του προς τον αθλητή του και τον προπονητή του, έκανε κάλεσμα στα παιδιά να ασχοληθούν με τον ναυταθλητισμό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png