Μεγάλη επιτυχία για τον προπονητή laser του ΝΟΑ Κωνσταντίνο Χανιώτη.


Μία πολύ μεγάλη επιτυχία ήρθε να προστεθεί στο ενεργητικό του προπονητή της ομάδας laser του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας Κωνσταντίνου Χανιώτη. Πρόκειται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΑμεΑ που διεξήχθη στο Φαληρικό όρμο υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας και ολοκληρώθηκε την Κυριακή που μας πέρασε. Η Έλληνες αθλητές κατέκτησαν τελικά την τρίτη θέση στον κόσμο. Αν και από μερικές ατυχίες οι Έλληνες αθλητές δεν κατέκτησαν την πρώτη θέση, ο ιστιοπλοϊκός κόσμος και τα Μέσα Ενημέρωσης κάνουν λόγο για μια τεράστια επιτυχία.

Ο Κωνσταντίνος Χανιώτης ήταν προπονητής της ομάδας και μιλώντας στο Aegina Portal είπε τα ακόλουθα: "Συνολικά έγιναν 8 ιστιοδρομίες από τις οποίες τις τρεις κέρδισαν οι Έλληνες αθλητές μας (τριθέσιο σκάφος-Sonar). Παρ'όλες τις αναποδιές που στάθηκαν στη πλώρη τους, όπως το σπάσιμο του σχοινιού που κρατάει το τιμόνι με αποτέλεσμα να τους κάνει να αποσυρθούν απ'την ιστιοδρομία για να επισκευάσουν την ζημιά για την επόμενη, η ακύρωση μιας ιστιοδρομίας απ'την επιτροπή αγώνων την στιγμή που οι Έλληνες αθλητές είχαν την πρώτη θέση και ένα αδικαιολόγητο σφύριγμα φάουλ απο την μεριά των κριτών, έφεραν τους ιστιοπλόους μας στην 3η θέση της γενικής κατάταξης. Παρότι τις 3 απο τις 5 μέρες των αγώνων βρίσκονταν στην 1η θέση. Πραγματικά είναι μια τεράστια επιτυχία για την Ελληνική Ιστιοπλοΐα και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά! Στο σκάφος ήταν οι: Βασίλης Χριστοφόρου καπετάνιος, Θοδωρής Αλεξάς μαίστρα, Αργύρης Νοτάρογλου πλώρη".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png