Νέες επιτυχίες για τον ΝΟΑ. Ξεκινά αύριο ο διασυλλογικός "Ιωάννης Καποδίστριας" στην Αίγινα.


Για τις επόμενες δύο ημέρες τα βλέμματα του ιστιοπλοϊκού κόσμου, θα στραφούν στην Αίγινα, καθώς το Σάββατο και την Κυριακή θα διεξαχθεί ο διασυλλογικός αγώνας με την επωνυμία "Ιωάννης Καποδίστριας". Ο αγώνας αφορά σκάφη τύπου optimist και laser 4.7. Τα μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, έχουν για μία ακόμη φορά δώσει τον καλύτερο τους εαυτό στην άριστη διοργάνωση του και όλοι αναμένουν με αγωνία την έναρξη των ιστιοδρομιών. Για το Σάββατο το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου έχει προγραμματιστεί μπάρμπεκιου για τα μέλη των αποστολών που θα έρθουν στην Αίγινα, ενώ το απόγευμα της Κυριακής η τελετή των απονομών.

Παράλληλα συνεχίζονται οι επιτυχημένες εμφανίσεις της αγωνιστικής ομάδας optimist του ΝΟΑ καθώς στο διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Δελφινάριου για σκάφη Optimist στις 17-18 Οκτωβρίου με την επωνυμία "ΜΙΧΑΛΗ ΛΥΚΟΥΔΗ" οι αθλήτριες του ομίλου κατέκτησαν και πάλι τις πρώτες θέσεις. Ο καιρός το Σάββατο δεν επέτρεψε την διεξαγωγή πέραν της μιας κούρσας και αυτής με μεγάλη δυσκολία, ενώ την δεύτερη μέρα βγήκαν τέσσερεις κούρσες.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 82 αγόρια και 42 κορίτσια. Ο Ν.Ο.Αιγινας  συμμετείχε με 8 αθλητές . Τα αποτελέσματα είναι ως εξής:

Γενική Αγόρια
  • 20ος   ΚΑΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γενική Κορίτσια
  • 1η      ΓΚΑΡΗ ΝΑΤΑΣΑ (1η στις ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)
  • 2η      ΛΑΛΙΖΑ ΔΑΝΑΗ
  • 6η      ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΒΕΡΑ (2η στις  ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)
  • 9η      ΚΑΛΑΝΖΤΗ ΑΛΙΚΗ (3η στις ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)
  • 10η    ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΙΤΑ
  • 13η    ΛΑΛΙΖΑ ΧΑΡΑ
  • 20η    ΤΡΙΜΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png