Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών 2021 στις κατηγορίες Optimist και Laser 4.7.

noa-aegina2.jpg

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα ο Ναυτικό Όμιλος Αίγινας ενημερώνει του κατοίκους της Αίγινας για τα ακόλουθα: "Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, λόγω των εξαιρετικά αυστηρών μέτρων που είχαν ληφθεί εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας κλήθηκε να συμμετέχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών 2021 στις κατηγορίες σκαφών Optimist και Laser 4.7 στις 19-23 Μαΐου και στις 27-20 Μαΐου αντίστοιχα.

Από το Podcasting Feed του Σταύρου Ρωπαΐτη για τις αθλητικές ειδήσεις της Αίγινας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Οι αγώνες αυτοί διεξήχθησαν στο Φαληρικό όρμο και ήταν οι πρώτοι αγώνες που διεξήχθησαν μετά από πολύμηνη αγωνιστική αποχή, καθώς το lockdown αλλά και τα λοιπά περιοριστικά μέτρα είχαν απαγορεύσει τις αθλητικές δραστηριότητες τόσο σε επίπεδο αγώνων όσο και σε επίπεδο προπόνησης μέχρι πριν λίγες εβδομάδες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όλοι οι εμπλεκόμενοι να είναι σαφώς επηρεασμένοι, πράγμα που φάνηκε τόσο στη θάλασσα αγωνιστικά όσο και στην ξηρά διοργανωτικά, αφού είχαν προστεθεί νέα δεδομένα υγιεινής και ασφάλειας.

Ο Όμιλός μας φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ειρήνης και Φιλίας, τόσο για τους αγώνες των Optimist, όσο και για τους αγώνες των Laser 4.7 στους οποίους ήταν και διοργανωτής. Θα θέλαμε να σημειώσουμε εδώ ότι η φιλοξενία που μας παρείχε ο ΝΟΕΦ καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων ήταν εξαιρετική και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ., επιφυλασσόμενοι για ανάλογη ανταπόδοση στο μέλλον.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι αγώνες και των δύο κατηγοριών διεξήχθησαν με πολύ ασταθείς ανέμους με πολλές εναλλαγές στην ένταση αλλά και στη διεύθυνση του ανέμου.

Στην κατηγορία των Optimist ο Όμιλός μας συμμετείχε με 12 αθλητές όλων των αγωνιστικών επιπέδων, τόσο αθλητών που διεκδικούσαν την είσοδό τους στους αγώνες πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας, όσο και τους μικρότερους αθλητές μας που συμμετείχαν σε αγώνες για πρώτη φορά! Ο αθλητής μας Γιώργος Χατζίνας κέρδισε την είσοδό του στους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα, οι οποίοι θα διεξαχθούν 9-13 Ιουνίου με διοργανωτή όμιλο τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.

Στην κατηγορία των Laser 4.7 ο Όμιλός μας συμμετείχε με δύο αθλητές που έχουν μεταπηδήσει πρόσφατα στην κατηγορία από αυτή των Optimist και έτσι είχαν την πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες. Με αυτα τα δεδομένα, η εμφάνισή τους κρίθηκε ικανοποιητική, αφού αποκόμισαν πολλές εμπειρίες και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια στη νέα τους κατηγορία.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Saronic Ferries για την πολυετή χορηγία και στήριξη, καθώς και τους Διευθυντές των σχολείων των μικρών μας αθλητών για τη συνεργασία τους", καταλήγει το Δελτίο Τύπου του ΝΟΑ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png