Στο top ten οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.


Οι ΝΔ άνεμοι, έντασης 8-10 κόμβων/ώρα που έπνεαν σήμερα στο κόλπο της Pattaya είχαν ως αποτέλεσμα κάποιοι από τους αθλητές μας να ανέβουν στην γενική κατάταξη και κάποιοι να πέσουν. Έτσι το βάρος της πρώτης θέσης στην γενική κατάταξη κοριτσιών που είχε η Αλεξάνδρα Λαλιώτη φαίνεται ότι ήταν μεγάλο και πιεστικό. Τόσο ώστε την οδήγησε στις 2 ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν σήμερα να τερματίσει 25η και 30η αντίστοιχα με αποτέλεσμα να πέσει από την 1η θέση που ήταν στην 9η θέση.

Ο Γρηγόριος Γκαρής αντίθετα ανέβηκε στην γενική κατάταξη αγοριών από 15ος που ήταν σε 10ος αφου τερμάτισε σήμερα 19 και 4. Ενώ ο Παναγιώτης Στάθης έπεσε δύο θέσεις από 4ος που ήταν στην κατηγορία κάτω των 16 ετών στην 6η θέση με σημερινές ιστιοδρομίες 7 και 8. Όμως και οι τρεις αθλητές μας μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα και μετάλιο καθώς οι βαθμοί που τους χωρίζουν με τους μπροστινούς τους αθλητές δεν είναι πολλοί. Είμαστε ακριβώς στην μέση των αγώνων και αύριο έχει μέρα ξεκούρασης για όλους τους αθλητές. Οι αγώνες συνεχίζονται κανονικά την Τρίτη και τελειώνουν την Πέμπτη. Υπολείπονται επομένως άλλες 6 ιστιοδρομίες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png