Πρωτιές και εξαιρετικές εμφανίσεις για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, στα "Παστρικάκεια 2023" της ΣΝΔ.

DSC_0239-noa.JPG

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων ο ιστιοπλοϊκός αγώνας "Παστρικάκεια 2023".  Η διοργάνωση είχε μεγάλη επιτυχία, καθώς συμμετείχαν αθλητές απ' όλη την Ελλάδα σε πολλές κατηγορίες σκαφών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο Γιώργος Μπήτρος κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία αγοριών στα ILCA4 και η Λυδία Λορέντζου την πρώτη θέση στην κατηγορία κορασίδων και η Δήμητρα Γκαρή την τέταρτη θέση. Στην ομάδα ήταν επίσης ο Παναγιώτης Δημόπουλος και Δημήτρης Χαλδαίος. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ηλίας Κατσόρχης.

Στην κατηγορία Optimist η Άννα Πέππα κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία κορασίδων, ισοβαθμόντας με την τρίτη αθλήτρια.

Την επόμενη εβδομάδα optimist και ILCA4 θα συμμετέχουν στο "Κύπελλο Θρύλος", που διοργανώνει ο ΟΣΦΠ. Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας ευχαριστεί την Saronic Ferries για τις μετακινήσεις των αθλητών και των σκαφών τους καθώς και την εταιρεία Lalizas - Marina Stores.

Οι αγώνες διεξάγονται ετησίως από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του πρώτου πεσόντα Ναυτικού Δόκιμου Ιωάννη Παστρικάκη, ο οποίος την 17η Νοεμβρίου 1912, σε ηλικία 18 ετών εκτελώντας χρέη Αξιωματικού αποβατικού αγήματος, έπεσε ηρωικά κατά την απελευθέρωση της νήσου Χίου .

Στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας τα μαθήματα για παιδιά από 6 ετών γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή και νέες σειρές ξεκινούν κάθε μήνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png