Μεγάλη επιτυχία για την Άννα Πέππα, του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας. Στην πρώτη επίσημη συμμετοχή της, κατέκτησε την τρίτη θέση στα "Παστρικάκεια 2024".

noa-peppa.jpg

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, πραγματοποιήθηκε στις 18-19 Μαΐου ο  αγώνας Παστρικάκεια 2024 της Σχολής Ναυτικών δοκίμων, με συνδιοργάνωση από τον ΙΟΠ και τον ΝΟΕ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η αθλήτρια του ΝΟΑ Άννα Πέππα, στην πρώτη επίσημη συμμετοχή της στην κατηγορία U16 στα ILCA 4,  κατέκτησε την τρίτη θέση.

Σημειώνεται ότι μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην κατηγορία οptimist με προπονητή τον Γιάννη Τσουκάτο, ενώ στην νέα της κατηγορία είναι υπό τις προπονητικές οδηγίες του Ηλία Κατσόρχη.

Η τελετή απονομής τελέστηκε στην Σχολή Ναυτικών Δοκιμών.

Οι αγώνες διεξάγονται ετησίως από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του πρώτου πεσόντα Ναυτικού Δόκιμου Ιωάννη Παστρικάκη, ο οποίος την 17η Νοεμβρίου 1912, σε ηλικία 18 ετών εκτελώντας χρέη Αξιωματικού αποβατικού αγήματος, έπεσε ηρωικά κατά την απελευθέρωση της νήσου Χίου.

Τα μαθήματα στον Ναυτικό όμιλο Αίγινας γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή και μπορούν να ξεκινήσουν παιδιά από 6 χρονών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png