Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, Λύδια Λορέντζου, που κατέκτησε θέση στην Εθνική Ομάδα ILCA 4.

lydia-lorentzou-00.jpeg
Μία ακόμη σπουδαία επιτυχία για τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας, την αθλήτριά του Λυδία Λορέντζου και τον προπονητή Γιάννη Τσουκάτο, που μετά τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο ILCA 4 στην Βόνιτσα, επέστρεψαν με μία θέση στην Εθνική Ομάδα. 


"Κατάφερα κατακτήσω μία θέση στην Εθνική Ομάδα έχοντας κάνει πάρα πολύ προπόνηση όλο το καλοκαίρι και έχοντας συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό στην Isola και σε ένα προπονητικό camp", δήλωσε η Λυδία Λορέντζου μιλώντας στο Aegina Portal γι' αυτή της την επιτυχία και συμπλήρωσε: "Θα ήθελα να πω, πως είμαστε πολύ τυχεροί στην Αίγινα που έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ιστιοπλοΐα και να απολαύσουμε τον υπέροχο καιρό που έχουμε και τη θάλασσα. Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους γονείς να φέρνουν τα παιδιά τους να κάνουν ιστιοπλοΐα, καθώς θα μπορέσουν να απολαύσουν τις χαρές του αθλήματος και να παίξουν με τη θάλασσα".

O προπονητής Γιάννης Τσουκάτος, είπε για την συμμετοχή της ομάδας: "Πρόσφατα γυρίσαμε από το Πανελλήνιο  ILCA 4 στη Βόνιτσα, όπου η ομάδα μας κατάφερε να έχει πολλές επιτυχίες μετά την τρίτη θέση του Γιώργου Μπήτρου, πριν από 2 χρόνια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η Λυδία Λορέντζου κατάφερε να πάρει μία θέση στην Εθνική Ομάδα, μία από τις 10 θέσεις της Εθνικής Ομάδας δουλεύοντας πάρα πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα, όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, αλλά ιδιαίτερα φέτος έχοντας συμμετάσχει σε πολλούς σημαντικούς αγώνες και προπονητικά camp προκειμένου να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

IMG_20240927_145839_388.jpg
Η ομάδα μας αποτελείται από 4 άτομα. Δεύτερη κοπέλα ήτανε η Άννα Πέππα, η οποία είναι μόλις 13 χρονών, σε μία κατηγορία που ηλικιακά φτάνει μέχρι τα 18 και κατάφερε στην ηλικιακή της κατηγορία, στα u16 να κατακτήσει την 5η θέση, ενώ στη γενική κατηγορία κατάφερε να φτάσει στην 19η θέση". 

Ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, κάλεσε τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στον ΝΟΑ για τον γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο της ιστιοπλοΐας: "Θέλω να καλέσω όλους τους γονείς του νησιού να φέρουν τα παιδιά τους στην ιστιοπλοΐα, να δοκιμάσουν, να δουν αυτόν τον υπέροχο τόπο, αυτή την υπέροχη θάλασσα, αυτές τις υπέροχες συνθήκες που έχουμε εδώ και θέλω να ενημερώσω ότι από 1η Νοεμβρίου ξεκινάμε καινούργια τμήματα για παιδιά ηλικίας από 6 ετών. Οι τρεις προπονητές του Ναυτικού Ομίλου είναι εδώ για να βοηθήσουν όλα τα παιδιά να γνωρίσουν τη θάλασσα, να παίξουν με τη θάλασσα και να αρχίσουν σιγά - σιγά να μπαίνουν στον υπέροχο κόσμο της ιστιοπλοΐας".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png