Σπουδαία επίδοση για την Αιγινήτισσα ιστιοπλόο Καλλιόπη Γκαρή, του Ν.Ο.Π. Φαλήρου. Κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα U16, στο Πανελλήνιο ILCA4. Βρίσκεται μόλις λίγους μήνες σ' αυτήν την κατηγορία.

aigina-vonitsa-4.jpg

Μία ακόμη σημαντικότατη διάκριση για Αιγινήτισσα ιστιοπλόο, αυτή τη φορά από την Καλλιόπη Γκαρή, του Ν.Ο.Π. Φαλήρου, που έλαβε την 2η θέση στην κατηγορία U16 στο Πανελλήνιο ILCA4 στη Βόνιτσα. Προπονητής της κατηγορίας ILCA είναι ο Νίκος Χρυσός. Σημειώνεται ότι Καλλιόπη Γκαρή βρίσκεται μόλις λίγους μήνες σ' αυτήν την κατηγορία.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Τα 206 αγόρια και κορίτσια από 48 ομίλους της χώρας που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κι έγινε ένας συναρπαστικός αγώνας

Όπως μετέδωσε το ΕΡΤ Sport ήταν το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός που έγινε ποτέ στον Αμβρακικό κόλπο και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και οι υπεύθυνοι του Ν.Ο. Βόνιτσας πήραν άριστα για την οργάνωσή τους σε στεριά και θάλασσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα ακόμη μεγάλο αγώνα οι ιστιοπλόοι από τα νησιά μας ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και κατέκτησαν μετάλλια που αποδεικνύουν πόσο έχει ανέβει το επίπεδο του αθλήματος στην Περιφέρεια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png