Επιστρέφει σήμερα το απόγευμα η αγωνιστική ομάδα Laser 4.7 του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας από το Πανευρωπαϊκό της Ολλανδίας.

Τελείωσε χθες το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser 4.7 που διεξήχθη στην Ολλανδία το διάστημα από 7-14 Ιουλίου. Συνολικά έλαβαν μέρος 300 αθλητές. Το πρωτάθλημα δυστυχώς δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους αθλητές του Ν.Ο.Αίγινας Γρηγόριο Γκαρή και Παναγιώτη Στάθη καθώς δεν κατάφεραν να περάσουν και οι δύο στον χρυσό στόλο του πρωταθλήματος που ήταν και ο αρχικός στόχος. Αυτό συνέβη για δύο κυρίως λόγους. Ο ένας ήταν ότι από τις 6 ημέρες που ήταν προγραμματισμένες οι ιστιοδρομίες, τελικά πραγματοποιήθηκαν μόνο τις 3. Τις υπόλοιπες ημέρες δεν κατέστη δυνατό είτε λόγω του δυνατού αέρα, είτε λόγω της μπουνάτσας που επικρατούσε στην περιοχή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας να μην μπορέσουν να εξαιρέσουν την δεύτερη χειρότερη ιστιοδρομία που είχαν κάνει και έτσι να βρεθούν πιο πίσω βαθμολογικά. Ο δεύτερος λόγος ήταν πως ο προπονητής του ομίλου, Κωνσταντίνος Χανιώτης δεν είχε δικό του φουσκωτό να συνοδέψει την ομάδα και  να τους τροφοδοτήσει με πληροφορίες για τον καιρό και τις αλλαγές του και έτσι παρευρισκόταν στο πρωτάθλημα σαν φιλοξενούμενος σε φουσκωτό άλλης χώρας. Παρόλα αυτά ο Παναγιώτης Στάθης κατόρθωσε και πέρασε στο χρυσό στόλο της διοργάνωσης. Το σίγουρο είναι πως και οι τρεις αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στο Workum της Ολλανδίας (κρύο, βροχή, μεταβλητός άνεμος).

Η ομάδα υπόσχεται  ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο μέλλον με την ελπίδα πως θα βρεθεί κάποιος να τους στηρίξει στην προσπάθεια τους εκτός από την βοήθεια που τους παρέχουν μέχρι σήμερα οι γονείς τους ως επί τω πλείστον αλλά και κάποια μέλη του ομίλου αφού από εδώ και στο εξής η προετοιμασία τους, θέλουν να βασίζεται όχι μόνο στα όρια της Αίγινας αλλά και σε συνεργασία και αποστολές που θα πραγματοποιούν με ομάδες του εξωτερικού. Η αποστολή αναμένεται να φτάσει στην Αίγινα σήμερα το απόγευμα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png