Τελετή βραβεύσεων από τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας..

Μία σημαντική εκδήλωση με σειρά βραβεύσεων πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας, με την ευκαιρία των μεγάλων επιτυχιών που έφεραν οι αθλητές του στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist, αλλά και με τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η εκδήλωση είχε διπλό χαρακτήρα καθώς η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας έχει την τύχη όχι μόνο να βλέπει τους ιστιοπλόους της να κερδίζουν πρωταθλήματα, αλλά και να μπορεί να συνεχίζει το αθλητικό της έργο με την είσοδο νέων μελών στη μεγάλη αθλητική οικογένεια του ΝΟΑ. Ο λόγος για τους νεαρούς αθλητές της καλοκαιρινής ακαδημίας που επίσης πήραν αναμνηστικά για την ολοκλήρωση αυτού του πρώτου εκπαιδευτικού κύκλου. Συνολικά 23 παιδιά του νησιού παρακολούθησαν την καλοκαιρινή ιστιοπλοϊκή ακαδημία, δίνοντας τη βεβαιότητα ότι ο ΝΟΑ θα έχει σύντομα και νέους σημαντικούς αθλητές στις τάξεις του.

Αθλητές όπως η πρωταθλήτρια Νατάσα Γκαρή, η δευτεραθλήτρια Βαρβάρα Καλατζή, ο Γρηγόρης Γκαρής, ο Παναγιώτης και ο Ερρίκος Στάθης. Μαζί με αυτούς το προπονητικό team της αγωνιστική ομάδας των optimist και ο Κωνσταντίνος Χανιώτης προπονητής στην αγωνιστική ομαδα Laser. Τη σεμνή τελετή παρακολούθησαν και χαιρέτησαν εκτός από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης. Μαζί και οι γονείς των νεαρών ιστιοπλόων που για πρώτη φορά φέτος μπήκαν στον κόσμο της ιστιοπλοΐας. Αναμνηστικό δίπλωμα πήραν επίσης οι ιστιοπλόοι της ακαδημίας της προηγούμενης χρονιάς, καθώς με τη σειρά τους βοήθησαν τους νεώτερους.

Μετά το τέλος των απονομών ακολούθησε μπουφές, ενώ έκδηλος ήταν ο ενθουσιασμός των μικρών ιστιοπλόων μετά την πρώτη τους επαφή με τα σκάφη, τη θάλασσα και τα μυστικά της ιστιοπλοΐας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png