Το Σάββατο ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις στο Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.

Οι σημαντικές επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας και οι θετικές εμφανίσεις που χάρισαν οι αθλητές του σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας, ήταν τα κυριότερα χαρακτηριστικά της προηγούμενης ιστιοπλοϊκής χρονιάς για το νησί. Η τελευταία περίοδος κύλησε για τους προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας με τη συμμετοχή τους στις καλοκαιρινές ακαδημίες και ο εκπαιδευτικός αυτός κύκλος ολοκληρώθηκε με την τελετή βράβευσης των πρωταθλητών που έγινε στα τέλη Ιουλίου. Ακολούθησε μία πολύ μικρή ανάπαυλα και από το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας καλεί και πάλι τους αθλητές όλων των ομάδων να προσέλθουν στην έναρξη των προπονήσεων. Όπως πάντα κύριος στόχος των υπευθύνων του ομίλου, παραμένει η σωστή εκπαίδευση, η γνώση των τεχνικών της ιστιοπλοΐας και των μυστικών της θάλασσας από τους έμπειρους προπονητές του και φυσικά η διατήρηση του υψηλού αθλητικού επιπέδου των αγωνιστικών ομάδων που έχουν φέρει υψηλότατες διακρίσεις στην Αίγινα.

Από το Σάββατο οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας θα παρουσιάσουν και πάλι τη γνώριμη εικόνα, με τους δεκάδες μικρούς, αλλά και μεγαλύτερους ιστιοπλόους να προπονούνται και να γνωρίζουν τις συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει σε έναν νέο το άθλημα της ιστιοπλοΐας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png