Με χρυσό επιστρέφει η Αναστασία Γκαρή του ΝΟΑ! 1η Θέση στους Βαλκανικούς. Εξαιρετική η εμφάνιση της Βαρβάρας Καλαντζή.

Θρίαμβος  για την χώρα μας  η οποία κατέκτησε 5 χρυσά,4 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο, αλλά και τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας με την μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας του ΝΟΑ , ΓΚΑΡΗ Αναστασία, στους Βαλκανικούς αγώνες Ιστιοπλοίας, 2011 στην κατηγορία των optimist, που διοργάνωσε η Τουρκική Ιστιοπλοική Ομοσπονδία στην πόλη ΙΣΜΙΤ (Νικομήδεια) στον Κόλπο του Μαρμαρά από 05 μέχρι 09 Σεπτεμβρίου 2011. Η αθλήτριά μας κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών και την 2η θέση στην Γενική μεταξύ 75 αθλητών και αθλητριών από τις χώρες των Βαλκανίων και την Ρωσσία, ενώ την  τρίτη θέση κατέλαβε η  Ελληνίδα αθλήτρια Ελένη Ξενέλη του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης.

Η επίσης αθλήτριά του Ομίλου μας, ΚΑΛΑΝΤΖΗ Βαρβάρα, κατέλαβε την εξαιρετική έκτη θέση δείχνοντας έτσι την πολύ καλή δουλεία που γίνεται στο νησί μας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής που συνόδευσε την Εθνική ομάδα των optimist,Νικήτας Κεχαγιόγλου, δήλωσε αμέσως μετά την λήξη των ιστιοδρομιών, ότι οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες , καθώς εκτός του ότι είχαν να αντιμετωπίσουν την κούραση της μετάβασής τους που έγινε οδικώς την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης 5/9, το άγνωστο της περιοχής αλλά και τον μεγάλο αριθμό των τούρκων ιστιοπλόων που δυσκόλεψαν τους αθλητές μας σε όλες τους τις προσπάθειες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι και στις υπόλοιπες κατηγορίες οι Έλληνες αθλητές κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις, γεμίζοντας ικανοποίηση και χαρά όλους τους Έλληνες. Το ΔΣ συγχαίρει τις αθλήτριες και τους γονείς τους, αλλά και τον προπονητή του ΝΟΑ Γιώργο ΞΥΠΑ για τις μεγάλες επιτυχίες που κατακτούν οι αθλητές του και ελπίζουμε κάθε σημερινή επιτυχία να αποτελεί παράδειγμα και στους αθλητές του ΝΟΑ που ακολουθούν ώστε να κρατάμε τον ιστορικό μας όμιλο ψηλά εκεί που ανήκει. Ακολουθεί ο πίνακας των μεταλλίων.

ΤΑ  ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΘΛΗΤΕΣ:
  • ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   OPTIMIST AΓΟΡΙΩΝ 1η ΘΕΣΗ
  • ΓΚΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 1η ΘΕΣΗ
  • ΜΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   FIN 1η ΘΕΣΗ
  • ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   470 1η ΘΕΣΗ
  • ΧΕΙΜΩΝΑΣ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ LASER STD 1η ΘΕΣΗ
  • ΜΑΝΤΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   470 2η ΘΕΣΗ
  • ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ LASER STD 2η ΘΕΣΗ
  • ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  OPTIMIST 11ΧΡΟΝΩΝ 2η ΘΕΣΗ
  • ΒΛΑΧΟΥ  ΜΑΡΙΑ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  LASER RDL 2η ΘΕΣΗ
  • ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΑΝΝΑ  KATΗΓΟΡΙΑ  LASER RDL 3η ΘΕΣΗ
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png