Βράβευση για τη Βαλκανιονίκη Νατάσα Γκαρή του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας. ..

Με μία σεμνή αλλά ουσιαστική τελετή η διοίκηση του Δήμου Αίγινας βράβευσε σήμερα το μεσημέρι τη Βαλκανιονίκη ιστιοπλόο Αναστασία Γκαρή, η οποία μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση στη Νικομήδεια, στους Βαλκανικούς Αγώνες Optimist που έγιναν στις 5-9 Σεπτεμβρίου επέστρεψε στην Αίγινα με το χρυσό στις αποσκευές της. Πρόκειται για μία νίκη η οποία δεν ήρθε τυχαία, αλλά ως επιστέγασμα της σκληρής και μεθοδευμένης δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στο Ναυτικό Όμιλο Αίγινας από τους ανθρώπους του Διοικητικού Συμβουλίου, τους προπονητές και φυσικά τους αθλητές των αγωνιστικών ομάδων και των υποδομών. Στον ίδιο αγώνα η Βαρβάρα Καλατζή κατέκτησε την επίσης πολύ σημαντική έκτη θέση ανάμεσα στους καλύτερους! Άλλωστε ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας έχει συνηθίσει τους κατοίκους του νησιού σε βαρύτιμες διακρίσεις που φέρνουν οι αθλητές των optimist και των laser κάθε χρόνο στην Αίγινα, επιβεβαιώνοντας ότι είναι "ο καλύτερος πρεσβευτής της Αίγινας στο εξωτερικό". Οι αθλητές του συμμετέχουν επί σειρά ετών στις εθνικές ομάδες και ο όμιλος έχει τη λάμψη της καταξίωσης και του σεβασμού σε όποιον αγώνα συμμετέχει.


Στη βράβευση από την πλευρά του Δήμου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, που παρέδωσε και την τιμητική πλακέτα και οι αντιδήμαρχοι κύριοι Νεκτάριος Κουκούλης και Φίλιππος Τζίτζης. "Ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ για αυτή τη γιορτή, γιατί τα παιδιά αξίζουν μία αναγνώριση από το Δήμο. Μέχρι τώρα δεν είχε κάνει κανείς αυτή την αναγνώριση. Ήταν μία ηθική αναγνώριση" είπε η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας κυρία Βίκυ Κοτσάκη μιλώντας στο Aegina Portal. Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας τίμησε την πρωταθλήτρια Νατάσα Γκαρή συμμετέχοντας στην εκδήλωση σχεδόν με το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου του. Είναι βέβαιο ότι οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας θα εξακολουθούν να "λάμπουν" και στο μέλλον, ατενίζοντας τη γαλανόλευκη από το υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου!

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή βράβευσης εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png