Αναβάλλεται ο διήμερος διασυλλογικός αγώνας "Ιωάννης Καποδίστριας" από το Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.

Τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, ανάγκασαν το διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας να αναβάλει το διασυλλογικό αγώνα με την επωνυμία "Ιωάννης Καποδίστριας", που είχε προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο. Η διοίκηση του ΝΟΑ με το σκεπτικό ότι ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα για τις αποστολές που θα φιλοξενηθούν στο νησί, αποφάσισε να ανακοινώσει τις επόμενες μέρες νέες ημερομηνίες σύμφωνα πάντα και με το πρόγραμμα τις Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας αναφέρει τα ακόλουθα:

Σας γνωρίζουμε ότι μετά την παράταση των απεργιακών κινητοποιήσεων των πληρωμάτων των πλοίων μέχρι και την Παρασκευή 21-10-2011 το πρωί, είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλλουμε τον διασυλλογικό αγώνα μας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" που είχε προγραμματισθεί για τις 22-23/10/2011. Η νεότερη ημερομηνία θα ανακοινωθεί εγκαίρως, αφού ληφθούν υπόψη οι τρέχουσες εξελίξεις και το λοιπό αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΙΟ. Ευχαριστούμε.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png