Λαχειοφόρος κλήρωση από το Ναυτικό Όμιλο Αίγινας.

Έχει χαρίσει και συνεχίζει να προσφέρει μοναδικές διακρίσεις και πρωτιές σε παγκόσμιο και πανελλήνιο επίπεδο, ενώ αποτελεί σταθερά μία δύναμη αιχμής στον ναυαθλητισμό της χώρας μας , δημιουργώντας τις υποδομές για την άθληση των νέων του νησιού. Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας πρωτοπορεί σε κάθε επίπεδο, μεταφέροντας το όνομα του νησιού σε κάθε διοργάνωση όπου συμμετέχει. Ο όμιλος χρειάζεται τη συνδρομή των κατοίκων της Αίγινας, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις αγωνιστικές και προπονητικές του υποχρεώσεις. Για το σκοπό αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη μία λαχειοφόρος αγορά, στην οποία θα κληρωθούν ένα Kawasaki ΖΧ 130, μία κρουαζιέρα για δύο άτομα στα Ελληνικά νησιά και την Τουρκία με Louis Cruises N.E. και ένα σύστημα Micro Hi-Fi της Sony.

Την προσπάθεια της λαχειοφόρου αγοράς στηρίζει το κατάστημα μηχανών και μοτοποδηλάτων Δημήτρης Κατρίδης, το cafe Παναγάκης, οι ασφάλειες Γ. Κυρλάκης και η πισίνες Pools and Spa. Η τιμή του λαχνού είναι 2,5 ευρώ. Η κλήρωση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στις 6 Ιανουαρίου του 2012 και η παραλαβή των δώρων ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 1012. Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας ευχαριστεί τις εταιρείες που συμμετέχουν, αλλά και όσους θα αγοράσουν τους λαχνούς, αφού με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσουν σημαντικά τις προσπάθειες του ομίλου και των αθλητών του.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png