Συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στο International Optimist Trophy "Blue Greece Cup 2011".

Ναυτικός Όμιλος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Ι.Ο. Πόρτο Ράφτη διοργάνωσε από 27 μέχρι και 30-12-2011 έναν διεθνή αγώνα ιστιοπλοίας με την  προσπάθεια των διοργανωτών, ο αγώνας να αποτελεί πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα ώστε να υπάρχει και συμμετοχή Ομίλων και από το εξωτερικό. Ο αγώνας διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά και μπορούμε να πούμε ότι προτιμήθηκε από τους δυνατότερους Ομίλους της χώρας μας, καθώς σε δύο μήνες θα πρέπει όλοι οι ιστιοπλόοι να είναι έτοιμοι για την κατάταξή τους και την συμμετοχή τους σε αγώνες πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα 2012.  Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας συμμετείχε με εννέα αθλητές επί συνόλου 140, από ομίλους του κέντρου, την Χίο την Θεσσαλονίκη την Πάρο κ.α. 

Η συμμετοχή του Ομίλου μας ήταν απαραίτητη, όσο απαραίτητο είναι να συμμετέχουμε σε αρκετούς αγώνες από εδώ και πέρα ώστε να φτάσουμε το 100 % της απόδοσής μας μέχρι τον Μάρτιο. Εδώ θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στα εννέα παιδιά μας, που συμμετείχαν στους αγώνες, εν μέσω Χριστουγεννιάτικων εορτών, που άφησαν τα σπίτια τους με σκοπό να διακριθούν και να  εκπροσωπήσουν το νησί μας και  το Όμιλό μας. Δεν έλειψαν βέβαια και οι επιτυχίες στον  αγώνα αυτό, καθώς όλα τα παιδιά διακρίθηκαν ο καθένας όσο μπορούσε και όσο ο "Αίολος" το επέτρεψε. Συγκεκριμένα την 2η θέση στην Γενική κατάταξη και την 1η στα κορίτσια κατέλαβε η αθλήτριά μας ΚΑΛΑΤΖΗ Βέρα και ακριβώς στην επόμενη  3η Γενικής και 2η κοριτσιών η αθλήτριά μας ΓΚΑΡΗ Νατάσα. Επίσης την 2η και 4η θέση 11χρονων κοριτσιών κατέλαβαν οι αθλήτριές μας ΚΑΛΑΤΖΗ Αλίκη και ΤΡΙΜΗ Ευαγγελίνα, ενώ μέσα στην 20δα ήταν όλες οι αθλήτριές μας( ΛΑΛΙΖΑ Δανάη 7η, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Αννίτα 8η , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Αριάδνη 17η και ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ Νίκη, 18η. Σημαντική προσπάθεια έκανε  και ο αθλητής μας ΡΟΔΙΤΗΣ Παναγιώτης ο οποίος προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο, χωρίς ωστόσο να καταλάβει σημαντική θέση σε αυτόν τον αγώνα).

Τέλος να ευχηθούμε σε όλους Χρόνια πολλά, Καλή και ευτυχισμένη χρονιά το 2012 και να θυμίσουμε ότι η κοπή της πίτας μας θα γίνει στο εντευκτήριο του ΝΟΑ,όπως κάθε χρόνο, αμέσως μετά τον Αγιασμό των υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων, όπου το λιμάνι της Αίγινας θα γεμίσει από τους μικρούς ιστιοπλόους μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png