Πρωτιά για το Ναυτικό Όμιλο Αίγινας στο διασυλλογικό αγώνα "Αθηνά Δηλαβέρη" του ΝΑΣ.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας. συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου στον Διασυλλογικό αγώνα με την ονομασία "Αθηνά Δηλαβέρη" που διοργάνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος (ΝΑΣ). Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον Φαληρικό όρμο και το βασικό στοιχείο τους ήταν οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, καθώς οι αθλητές αναγκάσθηκαν να τρέξουν τέσσερις συνολικά κούρσες και τις δύο ημέρες, με θερμοκρασίες κοντά στο 0 ενώ έπνεαν ισχυροί Βόρειοι άνεμοι.

Συνολικά στους αγώνες έτρεξαν 155 αθλητές και αθλήτριες, και στην κορυφή της Γενικής κατάταξης τερμάτισε η αθλήτρια μας Γκαρή Αναστασία. Οι υπόλοιποι τέσσερις αθλητές του Ομίλου μας, που είχαν πολύ καλή παρουσία ήταν η Τρίμη Ευαγγελία, Ροδίτης Παναγιώτης , Λάλιζα Δανάη και η πρωτοεμφανιζόμενη στην κατηγορία 11χρονων αθλητών Πανταζή Αθηνά. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά τα οποία παρότι έχουν αυξημένες σχολικές υποχρεώσεις και κάτω από δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες, καταφέρνουν να συμμετέχουν σε αυτούς τους αγώνες και να διακρίνονται.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png