Νέες διακρίσεις για τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας, ενόψει και της πρόκρισης στην Εθνική Ομάδα..

Τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας συμμετείχε σε διασυλλογικούς αγώνες οι οποίοι βοηθούν στην καλύτερη προετοιμασία των αγωνιστικών ομάδων για το περιφερειακό πρωτάθλημα και την πρόκριση της Εθνικής ομάδας που θα γίνουν σε ένα μήνα από σήμερα. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και τον ΕΝΟ Αιγυπτιωτών αντίστοιχα.


Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας έλαβε μέρος με την κατηγορία optiimist και στους δύο αγώνες και με την αγωνιστική ομάδα Laser  στον ΕΝΟΑ. Η συγκομιδή ήταν 1η και 3η θέση στα κορίτσια στον αγώνα του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας με την ΓΚΑΡΗ Αναστασία και ΚΑΛΑΤΖΗ Βαρβάρα αντίστοιχα. Στον αγώνα του ΕΝΟΑ τρεις αθλήτριές μας πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις στα κορίτσια ΓΚΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ και ΚΑΛΑΤΧΗ ΒΑΡΒΑΡΑ αντίστοιχα. Πολή καλή παρουσία και από τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες των αοπτιμιστ αλλά και των λέιζερ. Η συνολική εικόνα των ομάδων μας είναι σε υψηλό επίπεδο ενώ ακολουθούν πολύ σημαντικοί αγώνες και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png