Επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στο περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών. Αναχώρηση των αθλητών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα laser.

Την Παρασκευή 23, με την καταμέτρηση των σκαφών και το Σαββατοκύριακο 24 αι 25 Μαρτίου 2012, ολοκληρώθηκε το περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών για σκάφη τύπου optimist. Οι αγώνες εκτός από την διάκριση των αθλητών, αποτελούν και κριτήριο συμμετοχής τους, την περίοδο του Πάσχα, στην πρόκριση για την Εθνική Ομάδα του 2012. Ο ΝΟΑ συμμετείχε με εννέα αθλητές και αθλήτριες εκ των οποίων οι επτά αθλήτριες, είχαν ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στην πρόκριση της Εθνικής από το προηγούμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον περασμένο Ιούνιο. Στους αγώνες συμμετείχαν 55 κορίτσια και 132 αγόρια και λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών, ολοκληρώθηκαν μόνο 3 ιστιοδρομίες στα κορίτσια και 4 στα αγόρια από τις 6 που είχα προγραμματιστεί. Όλοι οι αθλητές ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα, καθώς υποχρεώθηκαν από την επιτροπή αγώνα να παραμείνουν στην θάλασσα  από τις 11:00 μέχρι 17:30 κάθε ημέρα και αυτό γιατί το Πρωτάθλημα θα ήταν έγκυρο με την ολοκλήρωση 3 ιστιοδρομιών. Μετά το πέρας των αγώνων του Περιφερειακού πρωταθλήματος, η αγωνιστική μας ομάδα διακρίθηκε και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Κατηγορία κοριτσιών:
1η ΘΕΣΗ: ΓΚΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
2η ΘΕΣΗ: ΤΡΙΜΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑ.
4η ΘΕΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Άννα Βασιλική.
6Η ΘΕΣΗ ΚΑΛΑΤΖΗ Βέρα.
8η ΘΕΣΗ: ΛΑΛΙΖΑ Δανάη.
9η ΘΕΣΗ:ΚΑΛΑΤΖΗ Αλίκη.
32η ΘΕΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Αριάδνη, Λόγω ποινής στην τελευταία ιστιοδρομία.
40η ΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑΖΗ Αθηνά.


Στα αγόρια ο αθλητής μας ΡΟΔΙΤΗΣ Παναγιώτης βρέθηκε στην 12η θέση των μέχρι στιγμής μη προκριμένων αθλητών και την 30η θέση γενικής επί 132 και αναμένει την απόφαση της Ομοσπονδίας για τις  για να συμμετάσχει και αυτός στην πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα. Με την μεγάλη αυτή επιτυχία των αθλητών μας, το ΔΣ τους  συγχαίρει και εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική ομάδα σε λίγες ημέρες.

Επίσης όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, οι δύο αθλητές μας ΣΤΑΘΗΣ Παναγιώτης και ΣΤΑΘΗΣ Ερρίκος, αναχωρούν σε λίγες ημέρες για το μακρινό Μπουένος Άιρες της Αργεντινής για να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας ΛΕΙΖΕΡ 4,7  με στόχο την διάκριση. Η αποστολή έχει οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα και ολοκληρώνονται και οι τελευταίες διατυπώσεις . Συνοδός των αθλητών μας ο έμπειρος προπονητής Κώστας Χανιώτης. Όλοι μας τους ευχόμαστε ολόψυχα, καλό ταξίδι, καλή επιτυχία και με το καλό να επιστρέψουν με διακρίσεις στο νησί μας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png