Η νέα αγωνιστική ομάδα των laser του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στον αγώνα του "Αφανούς Ναύτη".

Με τον βασικό αθλητικό κορμό να παραμένει ο  ίδιος η ομάδα Laser του Ν.Ο.Αίγινας δείχνει ολοένα και να μεγαλώνει. Έτσι εκτός από τον Παναγιώτη Στάθη, Ερρίκο Στάθη, Κατρίδη Κωνσταντίνο και Μακρυωνίτη Λυδία προστίθενται στην ομάδα και οι αθλήτριες Καλατζή Βέρα, Παπαδοπούλου Αριάδνη και Κωνσταντοπούλου Αννίτα που μέχρι πρόσφατα αγωνίζονταν στα Όπτιμιστ του ομίλου. Επέστρεψε επίσης ο Πρωταθλητής της ομάδας των Laser 2009 Γρηγόριος Γκαρής καθώς αναμένεται και ο επίσης πρωταθλητής του ομίλου Λεούσης Χρήστος.

Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας Κωνσταντίνος Χανιώτης:


Με αυτό το δυναμικό ο Κωνσταντίνος Χανιώτης προπονητής της ομάδας Laser τα τελευταία επτά χρόνια δεσμεύεται πως με σωστή δουλειά και επιμονή θα επακολουθήσουν πολλές επιτυχίες ακόμη για τον Ναυτικό μας Όμιλο. Ντεμπούτο έκανε η ομάδα με τους περισσότερους από τους αθλητές να δίνουν το παρόν το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου στον αγώνα του Ν.Ο.Ελλάδος με την επωνυμία "Αφανούς Ναύτη".

Στην κατηγορία  Laser RDL αγωνίστηκε ο Γρηγόριος Γκαρής, ενώ στην κατηγορία Laser 4.7: οι Στάθης Παναγιώτης, Στάθης Ερρίκος , Κατρίδης Κωνσταντίνος, Καλατζή Βέρα, Παπαδοπούλου Αριάδνη. Η Κωνσταντοπούλου Αριάδνη τελικά δεν κατάφερε να πάρει μέρος λόγο ασθενείας της. Την πρώτη  μέρα των αγώνων πραγματοποιήθηκαν 3 ιστιοδρομίες με τον καιρό να φυσάει από ΒΑ διεύθυνση και η ένταση να κυμαίνεται από 8-17 κόμβους. Οι δύο καινούργιες  αθλήτριες των Laser Βέρα και Αριάδνη το πάλεψαν επάξια και τερμάτισαν σε όλες τις ιστιοδρομίες και μάλιστα σε κάτω από το 50% των συμμετασχόντων.

Καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ερρίκος Στάθης ο οποίος είχε τις καλύτερες ιστιοδρομίες αλλά μια άκυρη κούρσα τον έφερε από την 1η θέση της γενικής στην 11η τελικά. Την δεύτερη μέρα των αγώνων όλη η ομάδα ήλπιζε σε μια ιστιοδρομία τουλάχιστον προκειμένου να ανέβουν βαθμολογικά και να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο καθώς οι ελπίδες ήταν πολλές ακόμη και για 4 μετάλλια από τους Γκαρή Γρηγόρη στα RDL και Στάθη Παναγιώτη και Στάθη Ερρίκο στα αγόρια των 4.7 καθώς και η νέα στην κατηγορία Καλατζή Βέρα διεκδικούσε μια θέση στην τριάδα των κοριτσιών. Δυστυχώς ο  καιρός δεν τους έκανε το χατίρι και με το χρονικό όριο να λήγει  στις 16.00 του μεσημεριού της Κυριακής και τον άνεμο να μην θέλει να κάνει την εμφάνιση του. Τελικά δεν πραγματοποιήθηκε καμία ιστιοδρομία. Το ιστιοπλοϊκό  ραντεβού ανανεώνεται για το επόμενο Σαβ/κο στον αγώνα "Παστρικάκεια" που διοργανώνεται από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png