3rd Catamarans Cup International 2012. Η Αίγινα πρώτο λιμάνι σταθμός της μεγάλης διοργάνωσης. .

Το κεντρικό λιμάνι της Αίγινα θα είναι ο πρώτος σταθμός του τρίτου διεθνούς αγώνα Catamarans Cup 2012. Πρόκειται για ένα διεθνή αγώνα ιστιοπλοΐας που συνδυάζει επίσης τα χαρακτηριστικά της κρουαζιέρας και της διασκέδασης. Συνολικά στο λιμάνι της Αίγινας αναμένονται αύριο μετά τις 2 το μεσημέρι 24 σκάφη καταμαράν με συνολικό αριθμό συμμετεχόντων που πλησιάζει τα 260 άτομα. Πρόκειται για ιστιοπλόους που θα ήρθαν στη χώρας μας για να συμμετάσχουν σε αυτόν τον αγώνα από τη Γερμανία, τη Ρωσία, την
Ισπανία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και τη Λεττονία, ενώ στον αγώνα θα λάβουν μέρος και ελληνικά πληρώματα.


Αργά, το απόγευμα της Κυριακής, θα γίνουν οι βραβεύσεις στο ξενοδοχείο "Δανάη", ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει πάρτυ, κοκτέιλ, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις! Άλλωστε εκτός εκτός του αγωνιστικού σκέλους, ο σχεδιασμός της διοργάνωσης βασίζεται, μεταξύ άλλων, στην τουριστική αξιοποίηση και προβολή των θαλάσσιων προορισμών του Αργοσαρωνικού κόλπου, μέχρι και το Ναύπλιο. Τα πλοία θα αναχωρήσουν από το λιμάνι της Αίγινας τη Δευτέρα το πρωί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png