Με πάρτυ και απονομές ολοκληρώθηκε η χθεσινή ημέρα του Catamarans Cup International 2012. .

Με ένα μεγάλο πάρτυ και απονομές επάθλων για τους νικητές του πρώτου μπράτσου, ολοκληρώθηκε η χθεσινή πρώτη ημέρα του Catamarans Cup 2012, που είχε ως πρώτο προορισμό το λιμάνι της Αίγινας. Στο event που έγινε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Δανάη, συμμετείχαν περισσότερα από 260 άτομα, τόσα δηλαδή όσα συμμετέχουν στα 25 σκάφη που παίρνουν μέρος στον αγώνα. Τα σκάφη ξεκίνησαν χθες από τη μαρίνα του Αλίμου στις 12 το μεσημέρι και διήνυσαν την απόσταση των 17 ναυτικών μιλίων, μέχρι το σημείο τερματισμού που είχε στηθεί στο φανάρι του "Μπούζα". Τα συγκεκριμένα σκάφη ταξιδεύουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα, έτσι το πρώτο σκάφος έφτασε στο σημείο του τερματισμού μετά από μία ώρα και πενήντα λεπτά. Οι βόρειοι άνεμοι χθες, έφτασαν τους 25 κόμβους.



Ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας Κωνσταντίνος Χανιώτης, μας μίλησε για αυτή τη διαφορετική ιστιοπλοϊκή εμπειρία, καθώς συμμετείχε και ο ίδιος ως μέλος της επιτροπής αγώνα. Το Catamarans Cup που διεξάγεται για τρίτη χρονιά φέτος, έχει εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι και εκείνο της κρουαζιέρας και της διασκέδασης. Οι περισσότεροι από όσους συμμετείχαν είχαν έρθει από το εξωτερικό και από κόμβους όπως η Γερμανία, η Ρωσία, η Ισπανία, η Πολωνία, η Ρουμανία, ηΟλλανδία, η Γαλλία, η ΗΠΑ και η Λεττονία. Χορηγός οργάνωσης του αγώνα ήταν ο Δήμος Αίγινας. Κατά το χθεσινό event στο ξενοδοχείο Δανάη, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης συμμετείχε στις απονομές των επάθλων. Τα σκάφη αναχωρούν σήμερα στις 11 το πρωί για το λιμάνι του Πόρου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png