Το πρόγραμμα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της Α.Ε. Σαρωνικός.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μετά τον διαχωρισμό των ομίλων που έγινε την περασμένη εβδομάδα και έφερε την Α.Ε. Σαρωνικός στον 2ο όμιλο της Α' Πειραιά, την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ Πειραιά η κλήρωση του πρωταθλήματος. Η Α.Ε. Σαρωνικός ξεκινάει με δύο εντός έδρας αγώνες, καθώς την 1η αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Κορυδαλλό, ενώ την 2η τον Α.Ο Αγ. Δημητρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας του νησιού είναι: 1η Αγ. ΑΕ Σαρωνικός-ΑΟ Κορυδαλλός, 2η. ΑΕ Σαρωνικός-ΑΟΑΔ, 3η. Φαληρικός-ΑΕ Σαρωνικός, 4η. ΑΕ Σαρωνικός-ΑΠΟ Κερατσίνι, 5η. ΑΕ Περάματος-ΑΕ Σαρωνικός, 6η ΑΕ Σαρωνικός-ΑΣ Ποντίων, 7η Αετός Κορυδαλλού-ΑΕ Σαρωνικός, 8η ΑΕ Σαρωνικός-Άρης Αμφιάλης, 9η Ήφαιστος-ΑΕ Σαρωνικός, 10η Παντζιτζιφιακός-ΑΕ Σαρωνικός, 11η ΑΕ Σαρωνικός-Αρμενική, 12η ΑΕ Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού-ΑΕ Σαρωνικός, 13η ΑΕ Σαρωνικός-Ένωση Ρέντη, 14η Ίκαρος Καλλιθέας-ΑΕ Σαρωνικός, 15η ΑΕ Σαρωνικός-Δόξα Πειραιά. Η αυλαία του πρωταθλήματος ανοίγει το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στον όμιλο της ΑΕ Σαρωνικός, πέρα από τις παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας (πχ Κερατσίνι, Αετός Κορυδαλλού, ΑΕ Περάματος, Ίκαρος Καλλιθέας), συμμετέχουν και οι τέσσερις νεοφώτιστες. Ο λόγος για τους ΑΣ Ποντίων, Αρμενική, Παντζιτζιφιακό και ΑΟΑΔ, οι οποίοι ανέβηκαν από την Β' Πειραιά. Μάλιστα τον ΑΣ Ποντίων, θα φιλοξενήσει η ΑΕ Σαρωνικός στα πλαίσια της β' φάσης του κυπέλλου Πειραιά 'Μιλτιάδης Μαρινάκης'. Οι αγώνες της β' φάσης του κυπέλλου θα διεξαχθούν το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου.

Τέλος στα αξιοσημείωτα όσο αναφορά το γηπεδικό και τις εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και την τοποθέτηση ταρτάν, που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ξεκινήσουν στα μέσα Οκτωβρίου, θα αναγκάσουν την ΑΕ Σαρωνικός να δώσει τους περισσότερους εντός έδρας αγώνες της, στα γήπεδα του Πειραιά.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png