Α.Ε. Σαρωνικός - Αρμενική 3-1. Για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική του Πειραιά.

Image337 saronikos

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μόνο ως μαγική εικόνα μπορεί να χαρακτηριστεί το νικηφόρο 3-1 της ΑΕ Σαρωνικός επί της ουραγού στην βαθμολογία Αρμενικής, για την εξ αναβολής (λόγω απεργία της Π.Ν.Ο.) αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας Πειραιά που διεξήχθη στο Παραλία Καλλιθέας.Η νησιώτικη ομάδα στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι της εκτός Αίγινας (γίνονται έργα στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας), παρουσίασε ένα εξαιρετικά νωθρό πρόσωπο, χωρίς φάσεις και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της, με την νίκη να έρχεται στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Παρά την εδαφική υπεροχή (70-30), η νησιώτικη ομάδα σε γενικές γραμμές ήταν απογοητευτική, κόντρα σε μια ομάδα που δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Στα αγωνιστικά, το α' μέρος αναμένεται να ξεχαστεί γρήγορα, αφού δεν παίχτηκε καθόλου σωστό ποδόσφαιρο, με τις φάσεις στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Μοναδική καλή στιγμή στο α' μέρος, το δοκάρι των τυπικά γηπεδούχων με τον Μπακόμητρο στο 39ο λεπτό.

Ο Ρούσσος με ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά πάσαρε στον Πασχάλη, με τον τελευταίο να κάνει την σέντρα και τον 26χρονο μέσο να στέλνει την μπάλα με το κεφάλι στο οριζόντιο δοκάρι του Λαγκαδίτη. Αυτή ήταν ουσιαστικά η μοναδική αξιόλογη φάση του ματς για το α' ημίχρονο, με την επανάληψη να σημειώνονται βέβαια τα 4 τέρματα της αναμέτρησης, αλλά αυτό που συνέχισε να κυριαρχεί ήταν το μέτριο ποδόσφαιρο και για τους δύο. Στο 53ο λεπτό οι γηπεδούχοι οι οποίοι μπήκαν αρκετά αποφασισμένοι να δικαιολογήσουν τον όρο φαβορί της αναμέτρησης, άνοιξαν το σκορ με τον Πασχάλη. Ο Μπακόμητρος από το χώρο του κέντρου και δεξιά έβγαλε τον Τζιώτη στα πλάγια, με τον τελευταίο να βγάζει την σέντρα μετά από εξαιρετική ενέργεια, με τον Νίκο Μαριόλη να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να χτυπάει το οριζόντιο δοκάρι, και τον Πασχάλη στην επαναφορά με κοντινή προβολή να σημειώνει το 1-0. Γκολ που έδειξε να ξυπνάει κάπως του τυπικά γηπεδούχους, οι οποίοι όμως σε μια στιγμή απίστευτης αδράνειας, δέχθηκαν την ισοφάριση επτά λεπτά αργότερα. Ο Ντιάμπ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά έκανε την σέντρα, με τον ανενόχλητο Εγκιάν να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Το γκολ της ισοφάρισης από πλευρά Αρμενικής αποπροσανατόλισε τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βουτσινά, οι οποίοι προσπάθησαν παρά την κακή τους εικόνα, να πιέσουν για το 2-1.

Όσο περνούσαν τα λεπτά το άγχος των νησιωτών αυξανόταν, καθώς οι κυανοκίτρινοι του νησιού δεν μπορούσαν να βρουν τους διαδρόμους στην πολύ καλά στημένη άμυνα των παικτών της Αρμενικής. Στο 70ο λεπτό ο διαιτητής Ντινιωτάκης αρνήθηκε καθαρό πέναλτι για τους γηπεδούχους σε ανατροπή του Τζιώτη, με τα νεύρα πλέον να κάνουν την εμφάνισή τους στους γηπεδούχους. Με το ματς πλέον να βρίσκεται στην 'κόψη του ξυραφιού', η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, για να φτάσουμε στο 89ο λεπτό στο οποίο ήρθε η λύτρωση με σκόρερ τον Γιώργο Μαριόλη. Ο Νεκτάριος Μπακόμητρος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, με τον προωθημένο έμπειρο αμυντικό με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, να στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Λαγκαδίτη κάνοντας έτσι το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε και το 3-1 με σκόρερ τον Νίκο Μαριόλη.

Ο Μπακόμητρος βρήκε τον Πέκωφ στον κενό χώρο, εκείνος έβγαλε την παράλληλη από δεξιά στο 1ο δοκάρι, με τον 25χρονο φορ με κοντινή προβολή να σημειώνει το τελικό 3-1. Το τελικό σφύριγμα του Ντινιωτάκη, βρήκε την Α.Ε Σαρωνικός να παίρνει τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι όμως ήρθαν με πολύ δυσκολία, αφού η γενική εικόνα των ποδοσφαιριστών της ήταν μέτρια, κόντρα σε έναν εξαιρετικά αδύναμο αντίπαλο. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για της Α.Ε Σαρωνικός είναι την προσεχή Κυριακή με την Ένωση Ρέντη στο Παραλία Καλλιθέας στις 12.30.

Α.Ε Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκιόκα (46' λ.τρ Τζιώτης), Μωυσιάδης, Φέκος, Μαριόλης Γ, Γιαννούλης, Πασχάλης (80' Καλαφάτης), Θεοδώρου, Μαριόλης Ν, Μπακόμητρος Ν, Ρούσσος (60' Πέκωφ).
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png