Ίκαρος Καλλιθέας - Α.Ε. Σαρωνικός 3-3. Για την 14η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης. Video Σωτήρης Μπήτρος.
Αγγλικό σκορ επιφύλαξε στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Παραλία Καλλιθέας το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του Πειραιά ανάμεσα στον Ίκαρο Καλλιθέας και την ΑΕ Σαρωνικός. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους νησιώτες με το σκορ μετά από 30 λεπτά αγώνα να είναι 3-0, με τους φιλοξενούμενους όμως να βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα στην συνέχεια, και να φτάνουν στην ισοφάριση, ενώ σε δυο περιπτώσεις στο τέλος, λίγο έλειψε να πάρουν ακόμα και το τρίποντο. Το ντέρμπι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ίκαρο ο οποίος άνοιξε το σκορ με τον Μπόλη στο 20ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά. Στο 26ο ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Μπαχά, ο οποίος 4 λεπτά αργότερα με δυνατό σουτ, σημείωσε το 3-0 μέσα σε αποθέωση.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βουτσινά προσπάθησαν στην συνέχεια να αντιδράσουν, και στο 37ο λεπτό μείωσαν με τον Νίκο Μαριόλη με κεφαλιά. Στην επανάληψη η εικόνα των δυο ομάδων άλλαξε εντελώς, αφού οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έπαιζαν πλέον με την πλάτη στον τοίχο, έδειξαν να ανακάμπτουν και με απίστευτο πάθος κατάφεραν να επιστρέψουν για τα καλά στο ματς. Στο 51ο λεπτό ο Γιώργος Μαριόλης από κοντά μείωσε σε 2-3, για να έρθει ο Πέκωφ στο 85ο να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με όμορφο πλασέ.

Μάλιστα η νησιώτικη ομάδα λίγο έλειψε να 'κλέψει' και την νίκη προς το τέλος. Στο 87ο λεπτό ο πορτιέρο των γηπεδούχων Χρόνης είπε όχι σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Νίκο Μαριόλη, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού σημειώθηκε μια φάση που δύσκολα θα ξεχάσουν όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου Παραλία Καλλιθέας. Ο Νεκτάριος Μπακόμητρος εκτέλεσε κόρνερ, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Χρόνη, στην συνέχεια ο Καλαφάτης που πήρε το ριμπάουντ έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπάει το κάθετο αυτή τη φορά δοκάρι, με τον διαιτητή Πουλόπουλο να δίνει τέλος στο ματς. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Κώστας Μπακόμητρος.

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ της ΑΕ Σαρωνικός πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις κυρίως στο β' ημίχρονο, με αποτέλεσμα ο χρυσός βαθμός που πήρε η ομάδα του σύμφωνα με την εικόνα του α' ημιχρόνου, να οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό και σε εκείνον. Την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής παρακολούθησαν 50 και πλέον φίλαθλοι και των δυο ομάδων, ανάμεσά τους ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Σαρωνικού και του Φωστήρα Θράσος Κότσανος, αλλά και ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού (ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης) Νίκος Καρούλιας. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕ Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει την Δόξα Πειραιά.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Τζιώτης, Λαγκόζι (46' Κάτσας), Θεοδώρου, Μαριόλης Γ, Φέκος, Μωϋσιάδης, Γκιόκα (61' Καλαφάτης), Μαριόλης Ν, Μπακόμητρος Ν, Πέκωφ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png