Α.Ο. Αγ. Δημητρίου - Α.Ε. Σαρωνικός 0-2. Για την 17η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με το διπλό στις αποσκευές της έφυγε από το γήπεδο της Δραπετσώνας η Α.Ε. Σαρωνικός επικρατώντας 2-0 του Α.Ο. Αγ. Δημητρίου για την 17η αγωνιστική της Α' κατηγορίας Πειραιά. Σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, οι φιλοξενούμενοι του νησιού έφτασαν με σχετική άνεση στην νίκη που τους φέρνει κοντά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση διεξήχθη σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, καθώς πριν λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή η μητέρα του προπονητή της Α.Ε Σαρωνικός Δημήτρη Βουτσινά, με τους ποδοσφαιριστές του νησιώτικου συλλόγου να φορούν για αυτό το λόγο μαύρα περιβραχιόνια. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι σε ένα γενικά μέτριο α' ημίχρονο προσπάθησαν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο, με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται με αμυντικές διαθέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μη μπορούν οι μπλε του νησιού να βρουν εύκολα τους διαδρόμους και να δυσκολεύονται κυρίως στην ανάπτυξη. Αυτά μέχρι το 22ο λεπτό, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ατματσίδη.

Ο Πασχάλης βρέθηκε κοντά στα όρια του άουτ, στην συνέχεια έβγαλε την πάσα έξω στον Ατματσίδη στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, και εκείνος αφού πρώτα την κατέβασε με εξαιρετικό τρόπο, με ένα πολύ δυνατό σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του πορτιέρο των γηπεδούχων. Αυτό ήταν το 1ο τέρμα του 30χρονου μεσοεπιθετικού (αποκτήθηκε τον Ιανουάριο) με την φανέλα της Α.Ε Σαρωνικός. Αυτά σημειώθηκαν στο α' ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να είναι πλέον οδηγοί του ματς.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Α.Ο.Α.Δ προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση αναγκασμένοι πλέον, ενώ δημιούργησαν κάποια προβλήματα αλλά έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό για ακόμα ένα παιχνίδι τερματοφύλακα της Α.Ε Σαρωνικός. Ο Κώστας Μπακόμητρος όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Το παιχνίδι στην συνέχεια βρήκε και πάλι τους ποδοσφαιριστές του Βουτσινά να ελέγχουν την κατάσταση και να ψάχνουν τους διαδρόμους για ένα δεύτερο γκολ ώστε να 'κλειδώσουν' ουσιαστικά την νίκη.

Το πολυπόθητο αυτό τέρμα σημειώθηκε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με σκόρερ τον Νίκο Μαριόλη. Σε μια άριστη αντεπίθεση των νησιωτών, ο Γιαννούλης με ψηλοκρεμαστή μπαλιά βρήκε τον Πρέλα στο χώρο του κέντρου και αριστερά, εκείνος με το εξωτερικό έδωσε την ασίστ στον Μαριόλη ο οποίος πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο τον Αθανασίου και σε ένα εντυπωσιακό 1-2 με τον Πέκωφ, χρίστηκε σκόρερ για 16η φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Αυτά σε γενικές γραμμές συνέβησαν στο 'Γιάννης Βάζος' της Δραπετσώνας, με τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε Σαρωνικός να αφιερώνουν την νίκη τόσο στον προπονητή τους για τις δύσκολες αυτές ημέρες που πέρασε, όσο και στον άτυχο συμπαίκτη τους Θοδωρή Ρούσσο, ο οποίος το Σάββατο υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο. Στα αξιοσημείωτα, η πρώτη συμμετοχή του νεαρού Σταύρου Αβραμίδη, ο οποίος πέρασε στον αγώνα στο 89ο λεπτό στην θέση του Νεκτάριου Μπακόμητρου. Ντεμπούτο και για τον Μπάμπη Σταμπούλογλου, ο οποίος ήταν αρκετά θετικός. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί στο Παραλία Καλλιθέας τον Φαληρικό. Α.Ε Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Τζιώτης, Κάτσας (79' Θεοδώρου), Σταμπούλογλου, Μαριόλης Γ, Γιαννούλης, Πασχάλης (72' Πρέλα), Ατματσίδης, Μαριόλης Ν, Μπακόμητρος Ν (89' Αβραμίδης), Πέκωφ.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ένωση Ρέντη-Α.Σ. Ποντίων 1-1, Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Αετός Κορυδαλλού 0-2, Φαληρικός-Α.Ο. Κορυδαλλός 2-1, Κερατσίνι-Δόξα Πειραιά 5-0, Παντζιτζιφιακός-Ήφαιστος 1-3, Αρμενική-Άρης Αμφιάλης 2-1 και Α.Ε Περάματος-Ίκαρος Καλλιθέας 1-2.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png