Α.Σ. Ποντίων - Α.Ε. Σαρωνικός 1-0. Για την 21η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 1-0 από τον ΑΣ Ποντίων γνώρισε η ΑΕ Σαρωνικός για την 21η αγωνιστική του Πειραιά. Η ομάδα της Αίγινας κατώτερη των περιστάσεων αφού εμφανίστηκε νωθρή και άνευρη, με αποτέλεσμα να μη παίξει σωστό ποδόσφαιρο, με την ψυχωμένη ΑΣ Ποντίων να φτάνει στην νίκη χάρις σε τέρμα του Λουκάνι στο 52ο λεπτό. Σε ένα μέτριο ως κακό παιχνίδι η ΑΕ Σαρωνικός μπήκε πιο καλά από την ομάδα των Ποντίων και έδειξε πως θα κυριαρχήσει στο ματς, αλλά μετά το 15λεπτο εμφάνισε πολλά κενά στο παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να δώσει το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πάρουν το κέντρο και να δημιουργήσουν κάποιες καλές φάσεις.

Το ημίχρονο έκλεισε με λίγες φάσεις, και την ΑΕ Σαρωνικός αν και καλύτερη ποιοτικά να μη μπορεί να το δείξει στο χορτάρι του γηπέδου της Δραπετσώνας. Στην επανάληψη και μετά τις εντονότατες παρατηρήσεις του Δημήτρη Βουτσινά, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά από την αρχή αλλά δυστυχώς για την νησιώτικη ομάδα και πάλι η νωθρότητα έκανε την εμφάνιση της. Με κακές επιλογές σε κέντρο και επίθεση, οι νησιώτες έμειναν μακριά από την περιοχή του Αρβανίτη. Στο 52ο λεπτό και ενώ η ΑΕ Σαρωνικός είχε την ανούσια υπεροχή, σημειώθηκε το 1-0 για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Λουκάνι. Με μια βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των κυανοκίτρινων, ο Λουκάνι από εμφανής θέση οφσάιντ έπιασε το βολέ από πλαγιά θέση, στέλνοντας την μπάλα στην αντίθετη γωνία του Μπακόμητρου, πετυχαίνοντας έτσι ένα πανέμορφο τέρμα. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι του Βουτσινά προσπάθησαν να φέρουν την μπάλα στην περιοχή των κυανόλευκων, αλλά υστέρησαν στην τελική πάσα.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Κουζούμη βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν το πολύτιμο τρίποντο, και από την άλλη τους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Σαρωνικός να αποχωρούν απογοητευμένοι τόσο για το αποτέλεσμα όσο και από την κακή εμφάνιση. Από το παιχνίδι της Δραπετσώνας έλειπε ο τιμωρημένος Γιαννούλης, ο τραυματίας Ρούσσος, όπως επίσης και ο Πέκωφ ο οποίος ήταν εμπύρετος και αποκλείστηκε τελευταία στιγμή από την αποστολή.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί τον Αετό Κορυδαλλού.

ΑΕ Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκιόκα, Κάτσας (71' Γκαρής), Σταμπούλογλου, Μαριόλης Γ, Κυριακίδης, Ατματσίδης, Τζιώτης, Μαριόλης Ν, Μπακόμητρος Ν (71' Θεοδώρου), Πρέλα (46' Πασχάλης). Στα αλλά αποτελέσματα του ομίλου: Α.Ο.Α.Δ-Κερατσίνι 1-6, Α.Ε Περάματος-Φαληρικός 1-0, Ένωση Ρέντη-Παντζιτζιφιακός 4-0, Δόξα Πειραιά-Άρης Αμφιάλης 0-1, Α.Ε Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Αρμενική 1-0, Ίκαρος Καλλιθέας-Ήφαιστος 0-2, Αετός Κορυδαλλού-Α.Ο. Κορυδαλλός 4-1.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png