Άρης Αμφιάλης - Α.Ε. Σαρωνικός 0-4. Για την 23η αγωνιστική του Πειραιά.


Video - Ρεπορτάζ: Σταύρος Ρωπαΐτης. 
Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με εμφαντικό τρόπο για της ΑΕ Σαρωνικός η οποία έφυγε με το ευρύ 4-0 από τις Σιταποθήκες κόντρα στον μαχητικό Άρη Αμφιάλης για την 23η αγωνιστική του Πειραιά. Το νησιωτικό συγκρότημα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με αποτέλεσμα να φτάσει σβηστά στο διπλό. Εξαιρετικό α' ημίχρονο για τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βουτσινά οι οποίοι με μια μεστή εμφάνιση προηγήθηκαν με 3-0. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Πασχάλης στο 21ο λεπτό μετά από αριστουργηματική εκτέλεση κόρνερ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει πορτιέρο του Άρη. Γκολ το οποίο ανάγκασε και τους φίλους της ομάδας να χειροκροτήσουν τον νεαρό σκόρερ, καθώς σπάνια σημειώνονται τέτοια τέρματα στο ελληνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο.

Στην συνέχεια και πριν καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων, ήρθε και το 0-2 με σκόρερ τον Πέκωφ. Το χρονόμετρο έδειχνε 23 λεπτά όταν ο Κώστας Μπακόμητρος μετά από διώξιμο με βολέ από την περιοχή του βρήκε τον Νίκο Μαριόλη, εκείνος σε μονομαχία με τον αμυντικό του Άρη έβγαλε με την πλάτη ασίστ στον Πέκωφ, ο οποίος με ένα εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλαγιά θέση, έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Τριανταφύλλου ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 2-0. Ένα γκολ το οποίο ο χαρισματικός ποδοσφαιριστής αφιέρωσε στους φιλάθλους της ΑΕ Σαρωνικός που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου. Επόμενη καλή στιγμή στο ματς για την καταιγιστική στο α' μέρος ΑΕ Σαρωνικός σημειώθηκε στο 33ο λεπτό και ήταν το 3-0 για τους κυανοκίτρινους. Ο Τζιώτης από τον χώρο του κέντρου και δεξιά έβγαλε την βαθιά μπαλιά με στόχο τον Νίκο Μαριόλη, εκείνος αφού πρώτα έκανε το κοντρόλ με τον ώμο δίνοντας ύψος στην μπάλα, με κεφαλιά λόμπα πέτυχε ένα πραγματικά πανέμορφο τέρμα, σημειώνοντας έτσι το 3-0 μέσα σε αποθέωση. Αυτές ήταν οι κυριότερες στιγμές στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, με την ομάδα της Αίγινας από τη μια ανώτερη σε όλους τους τομείς και τον Άρη Αμφιάλης από την άλλη να προσπαθεί να φανεί ανταγωνιστικός, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεν τα ηνία αλλά το 3-0 του ημιχρόνου αλλά η αδυναμία του αντιπάλου να απειλήσει, έφερε ένα κενό διάστημα μεταξύ 46ου και 60ου λεπτού. Στο τελευταίο 30λεπτο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πάλι επιθετικές αρετές, με τον τεχνικό των νησιωτών να φρεσκάρει με τις αλλαγές του την ομάδα. Στο 68ο ο Τζιώτης έβγαλε παράλληλη σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον νεοεισελθών Αβραμίδη, ο οποίος με εκπληκτικό τρόπο άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, με τελικό αποδέκτη τον Νίκο Μαριόλη ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 0-4 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι. Η μεγαλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο ματς σημειώθηκε στο 79ο λεπτό, όταν μετά από καρφωτή κεφαλιά του Σπύρου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπακόμητρου. Αυτά σε γενικές γραμμές συνέβησαν στο γήπεδο των Σιταποθηκών, με την Α.Ε Σαρωνικός να επιστρέφει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Άριστος ο διαιτητής κος Αργύρης, με τους βοηθούς Ρίζο και Ζαρβάκη να είναι απόλυτα σωστοί στις υποδείξεις τους. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, το ντεμπούτο του Παναγιώτη Πάλλη με την φανέλα της Α.Ε Σαρωνικός. Ο γεννημένος στις 18 Ιουλίου του 2000 ταλαντούχος αμυντικός, πέρασε στον αγώνα στο 72ο λεπτό στην θέση του Γιαννούλη και αγωνίστηκε ως δεξιός οπισθοφύλακας. Μάλιστα αξίζει αν σημειωθεί πως είχε εξαιρετική παρουσία στα αμυντικά του καθήκοντα. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί τον Ήφαιστο.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Τζιώτης, Κάτσας (67' Σκλάβαινας), Κυριακίδης, Μαριόλης Γ, Σαμπούλογλου, Πασχάλης, Γιαννούλης (72' Πάλλης), Μαριόλης Ν, Ατματσίδης, Πέκωφ (62' Αβραμίδης).
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου, Ένωση Ρέντη-Α.Ε Θύελλα/Αχιλλέα Κορυδαλλού 2-0, Α.Σ Ποντίων-Κερατσίνι 0-3, Αετός Κορυδαλλού-Φαληρικός 2-1, Δόξα Πειραιά-Παντζιτζιφιακός 4-0, Α.Ο.Α.Δ.-Α.Ε Περάματος 1-0, Α.Ο. Κορυδαλλός-Ήφαιστος 4-3 και Ίκαρος Καλλιθέας-Αρμενική 7-0.   .
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png