Α.Ε. Σαρωνικός - Παντζιτζιφιακός 1-2. Για την 25η αγωνιστική του Πειραιά.


Video και ρεπορτάζ: Σταύρος Ρωπαΐτης
Άλλη μια απρόσμενη ήττα για την Α.Ε Σαρωνικός στο φετινό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας του Πειραιά. Το νησιώτικο συγκρότημα ηττήθηκε με 2-1 από τον ψυχωμένο Παντζιτζιφιακό για την 25η αγωνιστική στο γήπεδο της Δραπετσώνας. Η ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να υποστεί την ήττα από μια ομάδα αρκετά μικρής δυναμικότητας. Στα αγωνιστικά, το ματς ξεκίνησε με ένα καλό σουτ του Ατματσίδη στο 6ο λεπτό, με τον Μέμπελι να αποκρούει εντυπωσιακά. Η γενική εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε από τη μία ο Παντζιτζιφιακός με αμυντικούς προσανατολισμούς, και από την άλλη η ομάδα της Αίγινας να προσπαθεί να 'ξεκλειδώσει' την άμυνα του αντιπάλου, παίζοντας όμως νωθρό ποδόσφαιρο. Στο 38ο λεπτό και μετά από μια ξαφνική αντεπίθεση του Παντζιτζιφιακού ο Ρέϊ με ασύλληπτο σουτ από τα 20 μέτρα, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 44ο λεπτό οι τυπικά γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Γιώργο Μαριόλη. Ο Πέκωφ εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, η μπάλα πήγε στο 2ο δοκάρι με το Σταμπούλογλου να πασάρει με το κεφάλι στον Μαριόλη και εκείνος με γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής να σημειώνει το 1-1. Αυτά σε γενικές γραμμές συνέβησαν στο α΄μέρος, με τους νησιώτες να είναι νωχελικοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του σαρανταπεντάλεπτου. Στην επανάληψη και μετά τις εντονότατες παρατηρήσεις του Βουτσινά, οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε Σαρωνικός μπήκαν με στόχο την ανατροπή. Δυστυχώς όμως για αυτούς, μια στιγμή απίστευτης αδράνειας στην άμυνα, τους έφερε εκ νέου πίσω στο σκορ. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Λαδιάς στο 49ο λεπτό με πλασέ. Στην συνέχεια και με το άγχος να έχει μπει για τα καλά στους ποδοσφαιριστές της Α.Ε Σαρωνικός, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και γενικά τα κατάφεραν να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις, αλλά για ακόμα ένα ματς τους έλειπε η τελική πάσα. Η φάση που έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των νησιωτών για ανατροπή, σημειώθηκε με την συμπλήρωση 80 λεπτών.

Ο νεοεισελθών Γκαρής με εξαιρετική ενέργεια εντός μεγάλης περιοχής, ανατράπηκε από τον Καρανίκα με τον διαιτητή Κωνσταντόπουλο να δείχνει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πέκωφ, ο οποίος είδε τον Μέμπελι να αποκρούει εντυπωσιακά, στερώντας από τον έμπειρο φορ το γκολ της ισοφάρισης. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν κάτι από το ματς, δίχως όμως αποτέλεσμα. Το τελευταίο σφύριγμα του Κωνσταντόπουλου ο οποίος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μια ανέλπιστη νίκη, και τους γηπεδούχους της Α.Ε Σαρωνικός να αποχωρούν εμφανώς απογοητευμένοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αίγινας αγωνίστηκε χωρίς τους Πρέλα και Νεκτάριο Μαπκόμητρο, με τον Νίκο Μαριόλη να μένει τελευταία στιγμή εκτός αποστολής, καθώς είχε υψηλό πυρετό. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από την Αρμενική.

Α.Ε Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Τζιώτης (46' Αβραμίδης), Κάτσας (46' Σκλάβαινας), Κυριακίδης, Μαριόλης Γ, Σταμπούλογλου, Πασχάλης, Γιαννούλης, Γκιόκα (72' Γκαρής), Ατματσίδης, Πέκωφ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png