Ένωση Ρέντη - Α.Ε. Σαρωνικός 1-0. Για την 28η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ένα γκολ από πέναλτι ήταν αρκετό για την Ένωση Ρέντη να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής και νεανικής ΑΕ Σαρωνικός, για την 28η αγωνιστική του Πειραιά. Το τελικό 1-0 στο αδιάφορο βαθμολογικά ματς της αγωνιστικής διαμορφώθηκε στο 32ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κεσανίδη. Οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Βουτσινά αγωνίστηκαν με σημαντικές ελλείψεις, καθώς οι Γιώργος και Νίκος Μαριόλης ήταν τραυματίες, ενώ ο Νεκτάριος Μπακόμητρος απουσίασε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο έμπειρος τεχνικός των νησιωτών σε ένα γενικά μέτριο παιχνίδι, είδε την ομάδα του να παρουσιάζει ένα θετικό πρόσωπο, ενώ είχε στην μεγαλύτερη διάρκεια τα ηνία της αναμέτρησης. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν κάπως μουδιασμένα στο ματς, με τους παίκτες όμως της Ένωσης να μη μπορούν να δείξουν κάτι καλό.

Όσο περνούσε η ώρα, οι ποδοσφαιριστές του νησιού ανέβαζαν την απόδοση τους, αλλά μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα στο 32ο λεπτό, ανάγκασε τον Κώστα Μπακόμητρο να ανατρέψει τον Λένγκα πριν αυτός σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, με τον διαιτητή Δαμιανάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κεσανίδης, με τον πορτιέρο των νησιωτών να πέφτει σωστά, αλλά για μερικά χιλιοστά να μη μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Αυτά για το α' μέρος, με το ματς γενικά να μην έχει και τόσο καλή εικόνα, με την νεανική ΑΕ Σαρωνικός να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση αλλά να βρίσκεται πίσω στο σκορ.

Στην επανάληψη, οι νησιώτες απείλησαν με τον Σταμπούλογλου μετά από εκτέλεση φάουλ στο 49, ενώ στην συνέχεια κάποιες καλές ενέργειες των Πασχάλη, Ατματσίδη και Γιαννούλη, δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Η γενική εικόνα της ΑΕ Σαρωνικός σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, με κατοχή και καλές συνεργασίες. Πέραν της φάσης του 32ου λεπτού, οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Μπακομητρο, ο οποίος ήταν θεατής στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη, η χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών ήταν ένα κέρδος για την νησιώτικη ομάδα, με τους ταλαντούχους αθλητές να δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί τον Ίκαρο Καλλιθέας.  

ΑΕ Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Τζιώτης, Σκλάβαινας (77' Αβραμίδης), Γιαννούλης, Κυριακίδης, Σταμπούλογλου, Πασχάλης, Γκιόκα (70' Πάλλης), Γκαρής, Ατματσίδης, Κάτσας (66' Μπάζια).

Στα αλλά αποτελέσματα του ομίλου, Κερατσίνι-Αρμενική 7-0, ΑΣ Ποντίων-Ήφαιστος 3-0, Δόξα Πειραιά-ΑΟΑΔ 1-0, Ίκαρος Καλλιθέας-ΑΟ Κορυδαλλός 4-1, ΑΕ Περάματος-Παντζιτζιφιακός 2-0, ΑΕ Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού-Φαληρικός 3-0 και Αετός Κορυδαλλού-Άρης Αμφιάλης 5-3.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png