Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πρεμιέρα στα επίσημα πρωταθλήματα της νέας σεζόν για τις ομάδες τις Αίγινας κάνει το ποδόσφαιρο με δυο αγώνες. Συγκεκριμένα, την Κυριακή στις 14.00 για την 1η αγωνιστική του α' ομίλου της Α' Κατηγορίας του Πειραιά, η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από την Ένωση Ρέντη στο "Σταύρος Μελισσουργός". Το Σάββατο στις 11.45 για την 1η αγωνιστική του γ' ομίλου του πρωταθλήματος εφήβων η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται στο 'Γιαννης Βάζος' της Δραπετσώνας από τα Αστέρια Δραπετσώνας.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Πρεμιέρα με το δεξί στο δύσκολο κατά γενική ομολογία νέο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας θέλει να κάνει η ΑΕ Σαρωνικός. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου μετά το αποκλεισμό από το κύπελλο (0-3 από την Χαραυγή), έχει ως μοναδικό στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Τα προβλήματα από τον νησιωτικό σύλλογο δε λείπουν, καθώς τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας δεν έχουν ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα η ομάδα να προπονείται στο γήπεδο της Κυψέλης το οποίο όπως είναι φυσικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις για σωστή προπόνηση. Λόγω των έργων η ΑΕ Σαρωνικός θα φιλοξενηθεί για ακόμα μια χρονιά στο γήπεδο της Δραπετσώνας (Γιάννης Βάζος). Στα αγωνιστικά, ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Νεκτάριο Μπακόμητρο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Στο νησιωτικό σύλλογο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μια ομάδα αρκετά δυνατή ιδιαίτερα στην έδρα της.

Τέλος, πρεμιέρα και για το εφηβικό στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Πειραιά. Η Α.Ε Σαρωνικός βρίσκεται στον γ' όμιλο με αντιπάλους τα Αστέρια Δραπετσώνας (προσεχή αντίπαλο), την Αμφιάλη, την Προοδευτική, τον Α.Ο.Κ. Φαλήρου και την Α.Ε Περάματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png