Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος - Α.Ε. Σαρωνικός 1-2. Για την 4η αγωνιστική του Πειραιά.



Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με ένα σημαντικό διπλό στις αποσκευές της επέστρεψε από το γήπεδο Παραλία Καλλιθέας η Α.Ε Σαρωνικός για την 4η αγωνιστική του Πειραιά. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου στην καλύτερη εμφάνιση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, επικράτησε του Παντζιτζιφιακού με 2-1, πετυχαίνοντας παράλληλα την πρώτη του νίκη. Οι μπλε του νησιού σε ένα ματς κομβικό για τις δύο ομάδες, ήταν εξαιρετικοί και παρά το εύθραυστο τελικό σκορ πήραν μια άνετη αλλά και απολύτως δίκαιη νίκη. Η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής ξεκίνησε με την Α.Ε Σαρωνικός να κυριαρχεί στο χορτάρι του γηπέδου Παραλία Καλλιθέας, με κατοχή της μπάλας που άγγιξε το 70%.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal

Οι νησιώτες πάτησαν αρκετές φορές την περιοχή των γηπεδούχων στο 1ο ημίχρονο, με κύριο πρωταγωνιστή τον Χρυσοχόο. Ο 17χρονος επιθετικός ήταν αρκετά κινητικός, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Στο 30ο λεπτό μάλιστα μετά από κάθετη μπαλιά του Πασβαντόπουλου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατάφερε με δυνατό σουτ να σημειώσει το 0-1, μέσα σε πραγματική αποθέωση. Αυτό ήταν το 1ο τέρμα με την φανέλα της Α.Ε Σαρωνικός για τον ταλαντούχο επιθετικό, ο οποίος είχε κάνει ντεμπούτο με την αντρική ομάδα στις 11 Ιανουαρίου του 2015 στο νικηφόρο 4-1 με τον Ήφαιστο στο γήπεδο του Ρέντη. Στην συνέχεια και παρά το προβάδισμα, οι νησιώτες έψαξαν το 2ο γκολ, το οποίο θα τους έδινε περισσότερη ασφάλεια στο παιχνίδι. Με όπλο πλέον και την ψυχολογία, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον πλήρη έλεγχο στον αγώνα, ενώ τρία λεπτά πριν τα 45, διπλασίασαν το σκορ με σκόρερ τον Πασβαντόπουλο. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από οργανωμένη επίθεση των μπλε, και με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2. Ένα γκολ το οποίο έφερε τους φιλοξενούμενους να γίνονται ένα 'κουβάρι', πανηγυρίζοντας έτσι το τέρμα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Σαρωνικός.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο α' μέρος, με τους νησιώτες να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και να προηγούνται μετά από μία μεστή εμφάνιση με 2-0. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι οι οποίοι είχαν ξεκάθαρα παθητικό ρόλο στο α' ημίχρονο, προσπάθησαν να φανούν πιο ανταγωνιστικοί, χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάτι καλό, πέραν από στημένες φάσεις. Σε μια από αυτές, μετά από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντίνου, ο Μπακόμητρος είπε 'όχι' με εντυπωσιακό τρόπο. Στο 65ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το 0-3 με τον Πασβαντόπουλο να σημαδεύει την συμβολή των δοκών, μετά από ασύλληπτο σουτ, ενώ στο 86ο λεπτό ήρθε η μείωση του σκορ για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Μπαγιάτη. Ο 24χρονος μέσος μετά από βαθιά μπαλιά του Βραχάτη και αδράνεια της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων, με ψηλοκρεμαστό πλασέ μείωσε σε 1-2, με το παιχνίδι να παίρνει 'άγρια' ομορφιά. Στο 94ο λεπτό και κόντρα στη ροή του ματς, ο Παντζιτζιφιακός πέτυχε και 2ο τέρμα, με τον βοηθό όμως να υποδεικνύει σωστά τον σκόρερ Ανδρώνη σε θέση οφσάιντ. Το τελικό σφύριγμα της κας Λαμπαδαρίου, βρήκε την Α.Ε Σαρωνικός νικήτρια με 2-1, μια νίκη που την φέρνει στους 4 βαθμούς, με τον Παντζιτζιφιακό να παραμένει χωρίς βαθμό. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί τον Παννεαπολικό.

Α.Ε Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Μεντάλιας (78' Κλέλλης), Σκλάβαινας, Αγγελάκης, Γκαρής (91' Ρόδης Κ.), Γκιόκα, Πάλλης (65' Μπακόμητρος Ν), Λαδάς, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Μπάζια (90' Λορέντζος Στ.).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ατρόμητος Πειραιά-Μοσχάτο 1-1, Α.Ε Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού-Ένωση Ρέντη 0-0, Παννεαπολικός-Ίκαρος Καλλιθέας 0-0, Δραπετσώνα-Α.Ε Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 1-1, Αμφιάλη-Δόξα Πειραιά 1-0, Ερμής Κορυδαλλού-Αστέρια Δραπετσώνας 5-2, Οδηγήτρια-Αετός Κορυδαλλού 0-3 α.α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png