Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Α.Ε. Σαρωνικός 1-8. Για την 7η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με το εντυπωσιακό 8-1 γύρισε η αποστολή της Α.Ε. Σαρωνικός στην Αίγινα, για την 7η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος του Πειραιά. Το νησιωτικό συγκρότημα όπως δείχνει το τελικό σκορ, δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα στο παιχνίδι με τον αδύναμο ΑΟΚ Φαλήρου, σημειώνοντας έτσι την 5η νίκη του (1 ισοπαλία, 1 ήττα) στο πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Καρδάσης ο οποίου πέτυχε χατ τρικ (5’, 14’, 33’), με τον Θοδωρή Ρόδη να σημειώνει δυο τέρματα (70’, 80’), και τους Τσελάι (24’), Λουτσιάνο (30’) και Πρέκα (7’) από ένα. Το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Γανίκας στο 44ο λεπτό.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Το ματς της 7ης αγωνιστικής των εφήβων δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική, καθώς οι δυο αντίπαλοι που παρατάχθηκαν στο χορτάρι του γηπέδου Παραλία Καλλιθέας, ήταν εντελώς διαφορετικοί σε πολλούς τομείς. Η ομάδα του Φαλήρου αρκετά αδύναμη, δίχως το παραμικρό στοιχείο μιας καλοδουλεμένης ομάδας. Από την άλλη εμφανώς ανώτερη η ΑΕ Σαρωνικός, με απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι της, δημιούργησε πολλές φάσεις, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Μιχάλη Χελιώτη έφτασε πλέον τους 16 βαθμούς, ενώ βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις βαθμούς πίσω από την Προοδευτική (19β). Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Αμφιάλη εκτός έδρας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπουρδουκλής, Ρόδης Κ. (70’ Χαλδαίος), Κουμπενάς (50’ Ρόδης Θ.), Στεφανίδης, Πιπίνης, Σαμπάνι, Τσελάι (65’ Νάτσης), Φεϊζούλα, Καρδάσης (70’ Γκαρής), Λαλάι, Πρέκα (50’ Κρομμύδας).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png