Α.Ε Σαρωνικός-Α.Ε. Περάματος 2-1. Για την 9η αγωνιστική του Εφηβικού Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του εφηβικού πρωταθλήματος του Πειραιά πανηγυρίζει από το μεσημέρι του Σαββάτου η ΑΕ Σαρωνικός. Η ομάδα του νησιού επικράτησε με 2-1 της μαχητικής ΑΕ Περάματος στις Σιταποθήκες και έφτασε τους 19 βαθμούς οι οποίοι της αρκούν ώστε να πάρει την προνομιούχο θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση. Η ΑΕ Σαρωνικός είχε ηττηθεί την περασμένη αγωνιστική με 2-0 από την Αμφιάλη, με την ήττα αυτή να αγχώνει αρχικά τους ποδοσφαιριστές του νησιού οι οποίοι όμως με σκόρερ τον Λουτσιάνο στο 49ο λεπτό με πέναλτι και τον Λαλάι στο 70ο, πήραν τους πολύτιμους βαθμούς και πάνε στο τελευταίο ματς της α’ φάσης με την ισχυρή Προοδευτική χωρίς άγχος και με μοναδικό στόχο το γόητρο.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Στον 3ο όμιλο στον οποίο συμμετέχει η ΑΕ Σαρωνικός, η Προοδευτική έχει κατακτήσει από καιρό την 1η θέση, αφού δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει τους βυσσινί σε ένα ματς βαθμολογικά αδιάφορο. Το ρόστερ που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στα παιχνίδια της νησιωτικής ομάδας απαρτίζεται από τους: Δημήτρη Μπουρδουκλή, Κώστα Ρόδη, Μιχάλη Πιπίνη, Γιάννη Κουμπενά, Δημήτρη Κρομμύδα, Αμίρ Τσελάι, Τόνι Σαμπάνι, Λουτσιάνο Φειζούλα, Φίλιππο Λαλάι, Αργύρη Καρδάση, Τσέσι Πρέκα, Θοδωρή Ρόδη, Αχιλλέα Νάτση, Νεκτάριο Χαλδαίο, Φανούρη Βενιέρη, Νίκο Γκαρή, Σέρχιο Στενάι, Μιχάλη Χρυσοχόο, Γιώργο Ζαντία, Θοδωρή Γρυπαίο και Άγγελο Στεφανίδη. Προπονητής του εφηβικού είναι ο Μιχάλης Χελιώτης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png