Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού - Α.Ε. Σαρωνικός 1-1. Για την 11η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του Πειραιά ανάμεσα στην Α.Ε Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού και στην Α.Ε Σαρωνικός στο γήπεδο του Κορυδαλλού. Σε ένα ματς αρκετά καλό σε γενικές γραμμές, οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς, με την νησιώτικη ομάδα να έχει μια ελαφριά εδαφική υπεροχή που όμως δεν ήταν ικανή ώστε να της δώσει την πολυπόθητη νίκη. Το παιχνίδι ξεκίνησε ανοικτά και για τις δύο ομάδες, με τους νησιώτες να πατούν καλύτερα στο χορτάρι του Κορυδαλλού, ενώ έγιναν επικίνδυνοι σε δύο περιπτώσεις, με τους Χρυσοχόο αρχικά και τον Γκαρή στην συνέχεια, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Οι γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται στην προ-τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα προσπάθησαν με την σειρά τους να ελέγξουν το παιχνίδι και να γίνουν πιο απειλητικοί, με τις προσπάθειές τους όμως να σταματούν πότε στην αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων και πότε στον εξαιρετικό για ακόμα μια φορά Κώστα Μπακόμητρο. Το ημίχρονο τελείωσε με τους δύο στο 0-0, με την επανάληψη να κρύβει περισσότερες συγκινήσεις για τους 50 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του Κορυδαλλού. Στο 56ο λεπτό η ομάδα του Σταμάτη Αναστασιάδη ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με σκόρερ τον Λένγκα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό να εκτελεί με την μπάλα να βρίσκει στο αμυντικό τοίχος των νησιωτών και να ξεγελάει τον πορτιέρο της Α.Ε. Σαρωνικός Κώστα Μπακόμητρο, οποίος παρακολουθούσε ανήμπορος να αντιδράσει την παραβίαση της εστίας του. Μία ομολογουμένως άτυχη στιγμή για την ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0.

Η χαρά όμως των κυανέρυθρων του Κορυδαλλού κράτησε μόλις 3 λεπτά, αφού στο 59ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα της Αίγινας με σκόρερ τον Γιώργο Γκοτσούλια. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός μετά από κόντρες έγινε κάτοχος της μπάλας και με  ωραία ατομική ενέργεια, πλάσαρε τον Κουρδελάκη σημειώνοντας έτσι το 1-1. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βάλουν την μπάλα κάτω με σκοπό να μπορούν να επιτεθούν με πιο ορθόδοξο τρόπο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αν και νωθρά τον έλεγχο του ματς.

Στο 80ο λεπτό και με την κούραση να φαίνεται ήδη στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Θανάση Μπακόμητρου, οι γηπεδούχοι λίγο έλειψαν να προηγηθούν και πάλι, με τον Κώστα Μπακόμητρο να λέει 'όχι' μετά από ασύλληπτο τετ α τετ με τον σκόρερ της Θύελλας Λένγκα. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Κακρίδη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, με την Θύελλα να παραμένει στην προ-τελευταία θέση με 5 βαθμούς με την Α.Ε. Σαρωνικός να βρίσκεται στην 11η θέση με 10 βαθμούς (μαζί με τα Αστέρια Δραπετσώνας). Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Ατρόμητο Πειραιά.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Μεντάλλιας, Σκλάβαινας (66' Μαργαρώνης), Αγγελάκης, Γκαρής, Γκιόκα, Μπάζια (55' Γκοτσούλιας Π), Πασβαντόπουλος, Χρυσοχόος (86' Μαλτέζος Αργ.), Μπακόμητρος Ν. (93' Λορέντζος Στ.), Γκοτσούλιας Γ.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ατρόμητος Πειραιά-Ίκαρος Καλλιθέας 0-0, Ερμής Κορυδαλλού-Αμφιάλη 4-1, Παννεαπολικός-Αστέρια Δραπετσώνας 1-1, Δόξα Πειραιά-Αετός Κορυδαλλού 0-4, Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος-Μοσχάτο 0-4, Α.Σ. Δραπετσώνας-Ένωση Ρέντη 2-0 και Οδηγήτρια-Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 0-3 α.α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png