Α.Ε. Μοσχάτου-Α.Ε. Σαρωνικός 3-0. Για την 15η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-0 από την ισχυρή φέτος Α.Ε. Μοσχάτου γνώρισε το μεσημέρι της Κυριακής η Α.Ε. Σαρωνικός για την 15η και τελευταία αγωνιστική του α' γύρου του πρωταθλήματος του Πειραιά. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου το οποίο είχε εξαρχής δύσκολη αποστολή, εμφάνισε μέτριο πρόσωπο με αποτέλεσμα οι πράσινοι να φτάσουν με άνεση στην 12η νίκη τους στο πρωτάθλημα και να επιστρέψουν στην κορυφή μετά το 2-2 με την Αμφιάλη του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Αετού Κορυδαλλού. Το παιχνίδι του Μοσχάτου ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίρνουν από την αρχή τα ηνία και να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 23ο λεπτό.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Μετά από ωραία σέντρα του Κάλφα από αριστερά, ο Μπόλης έκανε την κεφαλιά πάσα στον 2ο δοκάρι στον Δρυμούση, ο οποίος έβγαλε την ασίστ στον Σούφλα με τον τελευταίο να σκοράρει προ κενής εστίας. Στο 31ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Σούφλα από τον Αγγελάκη, με τον πρώτο να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και να στέλνει την μπάλα πρώτα στο δοκάρι του Μπακόμητρου και στην συνέχεια έξω. Αυτές ήταν σε γενικές γραμμές οι καλύτερες στιγμές του α' μέρους, με τους γηπεδούχους χωρίς να εντυπωσιάσουν να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι της Αίγινας προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν καλύτερα την μπάλα, χωρίς όμως να απειλήσουν. Στο 60ο λεπτό οι πρωτοπόροι πλέον του ομίλου έφτασαν στο 2-0 με σκόρερ τον νεαποκτηθέντα Σαπαλίδη. Ο 27χρονος επιθετικός ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Superleague με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα (2014), βρέθηκε μετά από μπαλιά του Δρυμούση στην μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων,και αφού πρώτα ξεπέρασε το εμπόδιο του Κώστα Μπακόμητρου, με άψογο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Στο 75ο λεπτό η ομάδα του Μοσχάτου έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Σούφλα. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που υπέπεσε ο Πάλλης, φτάνοντας έτσι στην εξιλέωση για το χαμένο πέναλτι του 31ου λεπτού. Στο 89ο λεπτό οι νησιώτες έφτασαν κοντά στην μείωση του σκορ με τον Πέτρο Γκοτσούλια. Ο νεοεισελθόν ταλαντούχος μεσοεπιθετικός έπιασε ένα δυνατό σουτ από τα 15 μέτρα περίπου, με τον πορτιέρο του Μοσχάτου να διώχνει εντυπωσιακά. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο γήπεδο του Μοσχάτου, με τους γηπεδούχους χωρίς να εντυπωσιάσουν, να φτάνουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών, η οποία μετά το στραβοπάτημα του Αετού Κορυδαλλού στην Αμφιάλη (2-2) την έφερε και πάλι στην κορυφή με 38 βαθμούς (μαζί με τον Ατρόμητο Πειραιά). Από την άλλη, η Α.Ε. Σαρωνικός βρίσκεται στην 13η θέση με 10 πόντους. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, δηλώσεις στο Aegina Portal έκανε ο τεχνικός της ομάδας του νησιού Θανάσης Μπακόμητρος: 'Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Το δυσκολότερο για εμάς είναι ότι ήρθε αμέσως μετά τις γιορτές, που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Παρ' όλα αυτά, έμεινα ικανοποιημένος από την διάθεση των παικτών μου και πιστεύω ότι μέσα από την δουλειά θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια. Πλέον το ματς ανήκει στο παρελθόν για εμάς, και κοιτάμε το επόμενο με την Ένωση Ρέντη για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα', κατέληξε ο νεαρός προπονητής. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ορφανός.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Μαλτέζος Αργ, Μεντάλλιας (68' Ρουμελιώτης), Λαδάς, Αγγελάκης (86' Πιπίνης), Γκιόκα, Μπάζια (63' Πάλλης), Πασβαντόπουλος, Χρυσοχόος, Μπακόμητρος Ν. (70' Γκοτσούλιας Π.), Γκοτσούλιας Γ.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Δόξα Πειραιά-Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος 0-1, Ατρόμητος Πειραιά-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 3-0, Αστέρια Δραπετσώνας-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 1-1, Παννεαπολικός-Δραπετσώνα 1-1, Αμφιάλη-Αετός Κορυδαλλού 2-2, Ίκαρος Καλλιθέας-Ένωση Ρέντη 0-0 και Ερμής Κορυδαλλού-Οδηγήτρια 3-0


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png