Α.Ε. Σαρωνικός-Παντζιτζιφιακός Κάρπαθος 0-1. Για την 19η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 1-0 από τον Παντζιτζιφιακό γνώρισε η Α.Ε. Σαρωνικός για την 19η αγωνιστική του Πειραιά, με το μεγάλο πλήγμα όμως να είναι ο τραυματισμός του Νεκτάριου Μπακόμητρου. Το χρονόμετρο έδειχνε 14 λεπτά αγώνα όταν ο 27χρονος χαρισματικός ποδοσφαιριστής σηκώθηκε ώστε να κατεβάσει την μπάλα με το στήθος, και κατά την προσγείωση του αισθάνθηκε φρικτούς πόνους χαμηλά στην γάμπα. Όπως είναι λογικό το ματς διακόπηκε, με τον άτυχο ποδοσφαιριστή να μεταφέρεται με ασθενοφόρο σε γνωστό Νοσοκομείο του Πειραιά, με τον φόβο για ζημιά να είναι μεγάλος. Ο αρχηγός της Α.Ε. Σαρωνικός αναμένεται να επισκεφθεί την Δευτέρα αθλητίατρο, ώστε να γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο χορτάρι στις Σιταποθήκες, και κατάφεραν να προηγηθούν ένα λεπτό μετά τον τραυματισμό του Μπακόμητρου, και ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 ποδοσφαιριστές.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal






Σκόρερ για την ομάδα του Παντζιτζιφιακού ο Βραχάτης με πλασέ. Οι νησιώτες παρά το σοκ τόσο του τραυματισμού όσο και από το προβάδισμα του Παντζιτζιφιακού, ανέβασαν την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές του Θανάση Μπακόμητρου είχαν πολλές και καλές στιγμές στα αντίπαλα καρέ, αλλά πλήρωσαν την μεγάλη δυστοκία τους. Στο 29ο λεπτό ο Πασχάλης είχε μια πολύ σημαντική στιγμή για το 1-1, αλλά αστόχησε από πλάγια θέση, ενώ στο 38ο λεπτό ο Χρυσοχόος βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων Μωχάμεντ Αχμέτ, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία. Αυτά συνέβησαν στο α' μέρος, με την επανάληψη να βρίσκει την Α.Ε. Σαρωνικός ακόμα πιο πιεστική. Οι φιλοξενούμενοι και με το υπέρ τους σκορ έδωσαν χώρο στους νησιώτες οι οποίοι πάτησαν αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή, δίχως όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Κύριος πρωταγωνιστής των επιθέσεων ο Πασχάλης, ο οποίος στο 73ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από την επίτευξη της ισοφάρισης. Ο Σκλάβαινας με ωραία ενέργεια έβγαλε την σέντρα, με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά από καλή θέση, με την μπάλα να μη του κάνει το χατήρι. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Φιλακούρη, βρήκε τους φιλοξενούμενους μεγάλους νικητές με την ομάδα της Α.Ε. Σαρωνικός αν και καλύτερη σε γενικές γραμμές, να μη μετουσιώνει την ανωτερότητά της με ένα τέρμα. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Παννεαπολικό.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Ρουμελιώτης (65' Γκοτσούλιας Π), Σκλάβαινας (80' Μαλτέζος Αργ.), Μαργαρώνης, Αγγελάκης, Μπάζια, Πασχάλης, Πασβαντόπουλος, Χρυσοχόος, Μπακόμητρος Ν. (15' λ.τρ. Μεντάλλιας), Γκοτσούλιας Γ.  


Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ένωση Ρέντη-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 2-1, Δόξα Πειραιά-Αμφιάλη 1-0, Αστέρια Δραπετσώνας-Ερμής Κορυδαλλού 1-1, Ίκαρος Καλλιθέας-Παννεαπολικός 1-1, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Δραπετσώνα 0-4, Μοσχάτο-Ατρόμητος Πειραιά 2-1, και Αετός Κορυδαλλού-Οδηγήτρια 3-0 α.α.

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται το Μοσχάτο με 50 βαθμούς, με τον Ατρόμητο να ακολουθεί με 47, ενώ στην 3η θέση είναι ο Αετός Κορυδαλλού με 46. Στην 4η θέση βρίσκεται ο Ερμής με 42β. Η Α.Ε Σαρωνικός βρίσκεται στην 13η θέση με 11β.


Την πρώτη της νίκη στην β' φάση του εφηβικού πρωταθλήματος πέτυχε το Σάββατο η Α.Ε. Σαρωνικός. Η νησιώτικη ομάδα επικράτησε με 3-1 της Αναγέννησης Μοσχάτου εκτός έδρας, χάρις σε τέρματα που σημείωσαν οι Λουτσιάνο στο 45ο και 55ο λεπτό και Πάλλης στο 70ο. Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στο 49ο λεπτό. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται απολύτως δίκαιο, καθώς η ομάδα της Αίγινας ήταν εμφανώς καλύτερη του αντιπάλου. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Εθνικό Πειραιώς.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png