Ίκαρος Καλλιθέας-Α.Ε. Σαρωνικός 0-1. Για την 22η αγωνιστική του Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την 3η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Α.Ε. Σαρωνικός, η οποία επικράτησε με 1-0 του Ίκαρου Καλλιθέας εκτός έδρας. Το συγκρότημα του νησιού πέρασε νικηφόρα από το 'Παραλία Καλλιθέας', όπως είχε κάνει και την 4η αγωνιστική κόντρα στον Παντζιτζιφιακό με 2-1, στην 1η νίκη της στο πρωτάθλημα (15/10/2017), ενώ την 10η αγωνιστική είχε πάρει τον αγώνα στα χαρτιά (σσ 3-0) κόντρα στην Οδηγήτρια. Το 'χρυσό' γκολ των νησιωτών σημείωσε ο Πασχάλης στο 70ο λεπτό, ο οποίος χάρισε στην ομάδα του τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς εν όψη δύσκολης συνέχειας. Η Α.Ε. Σαρωνικός βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία (13η θέση με 14 βαθμούς), με την νίκη αυτή να έχει και ψυχολογικό χαρακτήρα. Στα αγωνιστικά, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι ενώ έχασαν 3-4 σημαντικές ευκαιρίες, με κύριο πρωταγωνιστή τον Θεοδοσίου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal






Ο 25χρονος φορ ήταν η 'αιχμή του δόρατος' στην επίθεση του Ίκαρου, με τον πορτιέρο όμως των κυανοκίτρινων της Αίγινας Κώστα Μπακόμητρο να βρίσκεται για ακόμα ένα παιχνίδι σε εξαιρετική κατάσταση. Στο 2ο σαρανταπεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πατούν καλύτερα στο χορτάρι του γηπέδου της Καλλιθέας, ανεβάζοντας κατά πολύ την απόδοσή τους σε σχέση με το α' μέρος. Στο 70ο λεπτό μάλιστα 'άνοιξαν' το σκορ με σκόρερ τον Πασχάλη. Ο Πασβαντόπουλος εκμεταλλεύτηκε την λάθος αντίδραση των αμυντικών του Ικάρου, και με εκπληκτική κάθετη πάσα βρήκε τον 25χρονο επιθετικό, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής σημείωσε το 0-1 μέσα σε αποθέωση. Δέκα λεπτά αργότερα ο σκόρερ της ομάδας του Θανάση Μπακόμητρου έφθασε μια ανάσα από το 0-2, μετά από ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Ποτόγλου ο οποίος ήταν αλάνθαστος, βρήκε την Α.Ε. Σαρωνικός να φεύγει νικήτρια με 1-0 κόντρα στον πάντα υπολογίσιμο Ίκαρο Καλλιθέας.Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της Α.Ε. Σαρωνικός δήλωσε στο Aegina Portal: 'Ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για εμάς, το οποίο ήρθε μετά από αρκετό καιρό. Χρειαζόμασταν την νίκη, η οποία ήρθε με επιμονή και υπομονή αλλά και τύχη, την οποία πρέπει να έχεις για να κερδίσεις ένα ματς. Είναι δύσκολη η συνέχεια, παρ' όλα αυτά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ευχή μου είναι μιας και έχουμε ένα συγκεκριμένο ρόστερ, να αποφύγουμε τυχόν τραυματισμούς, εν όψη συνέχειας. Στο σημερινό παιχνίδι εκμεταλλευτήκαμε την ταχύτητα του Πασχάλη, ο οποίος με δικό του τέρμα χάρισε την νίκη στην ομάδα μας' κατέληξε ο νεαρός τεχνικός της νησιώτικης ομάδας. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Δόξα Πειραιά εκτός έδρας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Ρουμελιώτης, Μαργαρώνης, Αγγελάκης, Γκιόκα, Πασχάλης. Μπάζια, Γκοτσούλιας Γ. (88' Λορέντζος Στ.), Πασβαντόπουλος, Μεντάλλιας (85' Σκλάβαινας).


Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου, Ατρόμητος Πειραιά-Δραπετσώνα 3-0, Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Παντζιτζιφιακός 0-0, Μοσχάτο-Δόξα Πειραιά 2-0, Αστέρια Δραπετσώνας-Ένωση Ρέντη 0-1, Αμφιάλη-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 5-2, Ερμής Κορυδαλλού-Αετός Κορυδαλλού 1-3, και Παννεαπολικός-Οδηγήτρια 3-0 α.α.

Βαθμολογία (22 αγώνες): 1η. Α.Ε Μοσχάτου 56, 2η. Ατρόμητος Πειραιά 56, 3η. Αετός Κορυδαλλού 55, 4η. Ερμής Κορυδαλλού 48, 5η. Αμφιάλη 41, 6η. Ένωση Ρέντη 33, 7η. Ίκαρος Καλλιθέας 32, 8η. Δραπετσώνα 32, 9η. Παννεαπολικός 30, 10η. Παντζιτζιφιακός 28, 11η. Δόξα Πειραιά 27, 12η. Αστέρια Δραπετσώνας 19, 13η. Α.Ε. Σαρωνικός 14, 14η. Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 11, 15η. Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 8, 16η. Οδηγήτρια -6. Η Οδηγήτρια δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png