Φιλικό προετοιμασίας. Α.Ε. Σαρωνικός - Α.Ε. Μοσχάτου 1-3.



Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-1 από την ΑΕ Μοσχάτου σε φιλική αναμέτρηση γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου η ΑΕ Σαρωνικός. Το συγκρότημα του νησιού παρά την εμφανή κόπωση της προετοιμασίας, έδειξε σε γενικές γραμμές καλά στοιχεία. Από την άλλη, η ομάδα του Μοσχάτου η οποία έπαιξε με πολλά νέα πρόσωπα, ήταν αρκετά κινητική ενώ όταν έπαιξε με την μπάλα κάτω, έδειξε αρκετά επικίνδυνη επιθετικά. Στα αγωνιστικά τώρα, σε ένα γενικά καλό α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν ελαφρώς ανώτεροι, με τους μπλε του Θανάση Μπακόμητρου να προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο με καλές ενέργειες στον χώρο του κέντρου αλλά χωρίς κάτι το ουσιαστικό επιθετικά.

Στο 38ο λεπτό οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Σέχου, με τον Μπόλη στο 43 να σημειώνει το 0-2 με όμορφο τελείωμα. Με την λήξη του α’ σαρανταπεντάλεπτου η ομάδα του Νίκου Κούστα σημείωσε και τρίτο τέρμα με τον Βινίσιους να πιάνει ένα ασύλληπτο σουτ από τα 20 μέτρα περίπου, και να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μπακόμητρου. Αυτό ήταν το σκορ για το α’ μέρος του φιλικού, με την επανάληψη να κρύβει 2-3 καλές στιγμές για τους νησιώτες. Στο 49ο λεπτό ο Τρίμπος με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ από πλάγια δεξιά, είδε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων, ενώ τρία λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του έμπειρου μέσου ο Αγγελάκης με ωραία καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 1-3. Λίγα λεπτά αργότερα με πρωταγωνιστές και πάλι τους ίδιους, λίγο έλειψε να σημειωθεί το 2-3. Εκτέλεση φάουλ του Τρίμπου, με τον υψηλόσωμο αμυντικό της ΑΕ Σαρωνικός να πιάνει την κεφαλιά, με την μπάλα όμως να σταματάει πάνω στον γκολκίπερ του Μοσχάτου. Αυτά σημειώθηκαν σε γενικές γραμμές το απόγευμα του Σαββάτου στο ανακαινισμένο αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Αίγινας, ένα φιλικό το οποίο ξεκίνησε υπό βροχή η οποία λίγο αργότερα εξασθένησε. Αρκετά ευχαριστημένος ιδιαίτερα από τους μικρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕ Σαρωνικός Θανάσης Μπακόμητρος, αλλά και από την γενική εικόνα της ομάδας του αν αναλογιστεί κανείς ότι βρίσκεται ουσιαστικά στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Διαιτητής ήταν ο Πουλόπουλος.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πάλλης Π, Αγγελάκης, Γκαρής, Γκιόκα, Λουτσιάνο, Σπυριδάκης, Γκοτσούλιας, Τρίμπος, Σιάνη.

Έπαιξαν επίσης οι: Σαμπάνι, Σκλάβαινας, Προκόπης, Πιπίνης, Πρέκα, Λορέντζος Στ, Λυκούρης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png