Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ο αγώνας Κυπέλλου της Α.Ε. Σαρωνικός με την Νίκη Ρέντη, στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τον ομαδικό αθλητισμό της Αίγινας κάνει την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του νησιού υποδέχεται την Νίκη Ρέντη στα πλαίσια της α’ φάσης του κυπέλλου Πειραιά. Ο αγώνας ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 11.15 στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, θα είναι ο πρώτος εντός έδρας επίσημος αγώνας για την νησιωτική ομάδα στην φυσική της έδρα, από τις 13 Νοεμβρίου 2016 (ΑΕ Σαρωνικός-Άρης Αμφιάλης 1-0), λόγω των έργων αντικατάστασης χλοοτάπητα και τοποθέτηση ταρτάν στίβου. Όπως είναι φυσιολογικό, η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου θέλει να γιορτάσει κατά κάποιο τρόπο την επιστροφή στην έδρα της με νίκη-πρόκριση, κόντρα στην ιστορική ομάδα του Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι όπως και οι μπλε του νησιού, θα αγωνίζονται στην Β’ Κατηγορία του Πειραιά την νέα σεζόν, καθώς αμφότεροι δεν κατάφεραν παρά την προσπάθεια τους, να αποφύγουν τον υποβιβασμό από τα σαλόνια της Α’ Πειραιά. Οι δυο κυριακάτικοι αντίπαλοι βρίσκονται σε διαφορετικό όμιλο (στον 1ο η ΑΕ Σαρωνικός, στον 2ο η Νίκη Ρέντη). Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού εντός έδρας.

Η Α' φάση του Κυπέλλου Πειραιά περιλαμβάνει ομάδες της Β' και Γ' κατηγορίας. Τα υπόλοιπα ζευγάρια του θεσμού είναι: Α.Ε. Σαλαμίνας-Πυθαγόρας, Περαμαϊκός-Σαλαμινομάχοι, Θησέας-Φαληρικός, Α.Ο. Αγ. Δημητρίου-Οδηγήτρια, Σπίθα Νικαίας-Φοίνικας Αγ. Σοφίας, Αστέρας Κερατσινίου-Ολυμπιακός Κερατσινίου, Μιθριδάτης-Δάφνη Ταμπουρίων, Χατζηκυριάκειο-Ποσειδών, Α.Σ. Κωφών-Πολυκράτης, Φίλαθλοι-Ηρακλής Νικαίας, Πανφαληρικός-Πειραϊκός, Παντζιτζιφιακός/Κάρπαθος-Αργοναύτης, Α.Ο. Πειραιάς-Πήγασος Αγ. Διονυσίου, Νέοι Ευγενείας-Πανιώνιος Κερατσινίου, Άρης Αμφιάλης-Ολυμπιακός Περάματος, Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Λέοντες Καμινίων και Νέο Ικόνιο-Ένωση Καμινίων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png