Πειραϊκός-Α.Ε. Σαρωνικός 0-0. Για την 3η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Β' Κατηγορίας του Πειραιά ανάμεσα στον Πειραϊκό και την Α.Ε. Σαρωνικός στο γήπεδο του Μοσχάτου. Στα αγωνιστικά, οι νησιώτες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση η οποία θα μπορούσε να συνοδευτεί με νίκη, αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά για τους φιλοξενούμενους του Θανάση Μπακόμητρου, με τον Τσελάι να χάνει μοναδική ευκαιρία μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο. Ο νεαρός μέσος της Α.Ε. Σαρωνικός με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, είδε την μπάλα να τραντάζει το κάθετο δοκάρι, σε μια μοναδική στιγμή για το 0-1. Η γενική εικόνα των κυανόλευκων στο χορτάρι του Μοσχάτου ήταν εξαιρετική, με σωστές τοποθετήσεις αλλά καλή ανάπτυξη. Το μοναδικό πρόβλημα της ομάδας του νεαρού προπονητή ήταν η δημιουργία φάσεων. Από την άλλη, οι κυανέρυθροι οι οποίοι διαθέτουν μια αρκετά δουλεμένη ομάδα, προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν σε γενικές γραμμές ανώτεροι. Στο 70ο λεπτό μάλιστα άγγιξαν το 0-1 με τον Πασχάλη να χάνει μοναδική ευκαιρία μετά από κεφαλιά πάσα του Γκοτσούλια.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μπήκε στην περιοχή από πλάγια, αλλά παρ' όλο που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, άργησε να πλασάρει με αποτέλεσμα να τον ανακόψουν οι αμυντικοί του Πειραϊκού. Στα τελευταία τρία λεπτά του παιχνιδιού ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σπατάλησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο, με τον πορτιέρο των νησιωτών Κώστα Μπακόμητρο να πραγματοποιεί ισάριθμες μεγάλες επεμβάσεις, κρατώντας την εστία του ανέπαφη. Διαιτητής ήταν ο Κωνσταντόπουλος. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Αστέρα Νίκαιας. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της Α.Ε. Σαρωνικός έκανε δηλώσεις στο Aegina Portal. 'Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου, κόντρα σε μια αρκετά δυνατή ομάδα. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, και αρκετά καλή αμυντική αντίδραση. Δυστυχώς, υστερήσαμε σε δημιουργία παρ' όλα αυτά πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με την νίκη από το Μοσχάτο. Συνεχίζουμε, έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας, και πιστεύω πως θα βελτιωθούμε στην συνέχεια ώστε να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα' κατέληξε ο νεαρός προπονητής των νησιωτών.
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Γκαρής, Σπυριδάκης (86' Αγγελάκης), Γκιόκα, Πασχάλης, Τσελάι (86' Μπακόμητρος Ν.), Γκοτσούλιας (78' Φεϊζούλα), Τρίμπος, Σάνη (89' Ρούσσος).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Πανιώνιος Κερατσινίου-Αστέρας Νίκαιας 1-1, Φαληρικός-Ολυμπιακός Περάματος 0-2, Νέοι Ευγενείας-Νέοι Δραπετσώνας 2-2, Λέοντες Καμινίων-Α.Ο. Αγ. Δημητρίου 1-1, Αργοναύτης-Νίκαια 3-0 α.α, Οδηγήτρια-Άρης Αμφιάλης 0-3 α.α.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Στο Aegina Portal χρησιμοποιούμε cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε την λειτουργία του και την εμπειρία του χρήστη. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν θέλετε να επιτρέπετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι εάν τα απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του Aegina Portal.