Λέοντες Καμινίων-Α.Ε. Σαρωνικός 0-3. Για την 8η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την νίκη με 3-0 κόντρα στους Λέοντες Καμινίων σημείωσε το μεσημέρι της Κυριακής η Α.Ε. Σαρωνικός. Η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Β' Κατηγορίας του Πειραιά διεξήχθη στο 'Σταύρος Μελισσουργός' στο Ρέντη, με την νησιώτικη ομάδα να φτάνει την 5η νίκη της (η 1 κόντρα στην Νίκαια άνευ αγώνα) στο πρωτάθλημα.Το σκορ άνοιξε ο Αγγελάκης με κεφαλιά στο 38ο λεπτό μετά από φάουλ του Τρίμπου, με τον Τσελάι με μακρινό σουτ στο 50ο λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φεϊζούλα με την συμπλήρωση 85 λεπτών, με δυνατό σουτ. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φιλακούρης με βοηθούς τους Βάϊλα και Δρεμσίζη.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας τον Αργοναύτη. Στην βαθμολογία μετά από 8 αγώνες, ο Άρης Αμφιάλης βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό Περάματος. Στην 3η θέση είναι ο Πειραϊκός με 18β, με την Α.Ε. Σαρωνικός να ακολουθεί με 17β. Στην 5η θέση βρίσκεται ο Α.Ο.Α.Δ. με 14β μαζί με τον Αστέρα Νίκαιας. Στην 7η θέση είναι ο Πανιώνιος Κερατσινίου με 11β, όσους έχουν και οι Νέοι Δραπετσώνας. Με 10 βαθμούς ακολουθούν οι Νέοι Ευγενείας, Φαληρικός και Λέοντες Καμινίων, με τον Αργοναύτη να είναι 12ος με 6β. Στις δύο τελευταίες θέσεις οι ήδη υποβιβασμένες Νίκαια και Οδηγήτρια, οι οποίες δεν κατέβηκαν στο πρωτάθλημα.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης, Σπυριδάκης (78' Πάλλης Γ), Γκιόκα, Πασχάλης, Τσελάι, Γκοτσούλιας (67' Φεϊζούλα), Τρίμπος, Σάνη (60' Ρούσσος).
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ολυμπιακός Περάματος-Α.Ο. Αγ. Δημητρίου 2-0, Άρης Αμφιάλης-Νέοι Δραπετσώνας 3-0, Αργοναύτης-Πανιώνιος Κερατσινίου 0-4, Νέοι Ευγενείας-Αστέρας Νίκαιας 2-3, Φαληρικός-Νίκαια 3-0 α.α, Πειραϊκός-Οδηγήτρια 3-0 α.α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png