Α.Ε. Σαρωνικός-Αργοναύτης 3-0. Για την 9η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την νίκη με 3-0 κόντρα στον Αργοναύτη πέτυχε το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας η Α.Ε. Σαρωνικός. Η αναμέτρηση διεξήχθη στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Β' Κατηγορίας του Πειραιά (1ος όμιλος). Οι νησιώτες προηγήθηκαν με την συμπλήρωση 10 λεπτών με σκόρερ τον Τρίμπο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να σημειώνει και τα υπόλοιπα τέρματα για την ομάδα του. Στο 16ο λεπτό με κοντινό πλασέ, ενώ στο 31ο με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Αυτή ήταν η 6η νίκη των νησιωτών στο πρωτάθλημα (η 1 νίκη κόντρα στην Νίκαια άνευ αγώνα), ενώ έχουν 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Από την άλλη, η ιστορική ομάδα του Αργοναύτη παραμένει χωρίς νίκη αλλά και χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς οι 6 βαθμοί που έχει μαζέψει μέχρι στιγμής, είναι από τα παιχνίδια με την Νίκαια και την Οδηγήτρια άνευ αγώνα (δεν κατέβηκαν στο πρωτάθλημα). Με τους τρεις βαθμούς κόντρα στους κιτρινόμαυρους, η Α.Ε. Σαρωνικός έφτασε στους 20, με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Περάματος να έχει 22β. Στην 3η θέση βρίσκεται ο Άρης Αμφιάλης με 19 βαθμούς μαζί με τον Πειραϊκό, ενώ στην 5η θέση είναι ο Α.Ο.Α.Δ. με 17β.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Ο Αστέρας Νίκαιας είναι 6ος με 15β, με τους Πανιώνιο Κερατσινίου και Νέους Δραπετσώνας να ακολουθούν με 14β. Στην 9η θέση με 13 βαθμούς βρίσκονται οι Νέοι Ευγενείας, ενώ Φαληρικός και Λέοντες Καμινίων έχουν από 10β. Στην 12η θέση είναι ο Αργοναύτης με 6, με τις Νίκαια και Οδηγήτρια να μη συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και να έχουν υποβιβαστεί ήδη στην Γ' Κατηγορία. Διαιτητής ήταν ο Μπεσίρης με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Κατσάνα. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Πανιώνιο Κερατσινίου.
Α.Ε. Σαρωνικός: Προκόπης, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος (83' Σκλάβαινας), Γκαρής (70' Πιπίνης), Σπυριδάκης (40' Πάλλης Γ.), Σαμπάνι, Πασχάλης, Τσελάι, Ρούσσος (61' Μιστάκου), Τρίμπος, Σιάνη.
Στα άλλα αποτελέσματα: Α.Ο. Αγ. Δημητρίου-Φαληρικός 1-0, Νέοι Δραπετσώνας-Λέοντες Καμινίων 6-0, Άρης Αμφιάλης-Ολυμπιακός-Περάματος 1-2, Αστέρας Νίκαιας-Πειραϊκός 1-1, Νίκαια-Νέοι Ευγενείας 0-3 α.α, Οδηγήτρια-Πανιώνιος Κερατσινίου 0-3 α.α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png