Πανιώνιος Κερατσινίου-Α.Ε. Σαρωνικός 0-2. Για την 10η αγωνιστική της Β' Πειραιά.



Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Για την 10η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε εκτός έδρας του Πανιώνιου Κερατσινίου με σκορ 2-0. Το σκορ για τους νησιώτες άνοιξε ο Σπυριδάκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πασχάλη στο 18, με τον Τρίμπο με την συμπλήρωση 52 λεπτών στο ματς, να διαμορφώνει με φαλτσαριστό πλασέ το τελικό αποτέλεσμα. Η αναμέτρηση διεξήχθη στις Σιταποθήκες την Κυριακή το μεσημέρι, με την ομάδα του νησιού να φτάνει την 7η νίκης της στο πρωτάθλημα (η 1 κόντρα στην Νίκαια άνευ αγώνα). Από την άλλη, η ομάδα του Κερατσινίου γνώρισε την 4η ήττα της (4 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Η ΑΕ Σαρωνικός έφτασε τους 23 βαθμούς, με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Περάματος να έχει 25β. Στην 3η θέση βρίσκεται ο Άρης Αμφιάλης με 19, όσους έχει και ο Πειραϊκός. Στην 5η θέση είναι ο Α.Ο.Α.Δ. με 18β, με τους Νέους Δραπετσώνας να ακολουθούν με 17. Ο Αστέρας Νίκαιας έχει 15 και είναι 7ος, με τους Πανιώνιο Κερατσινίου και Νέους Ευγενείας να ακολουθούν με 14. Στην 10η θέση βρίσκεται ο Φαληρικός με 13, με τους Λέοντες Καμινίων να έχουν 12. Τέλος, στην 12η θέση με μόλις 6 βαθμούς (2 νίκες με Νίκαια και Οδηγήτρια άνευ αγώνα) βρίσκεται ο Αργοναύτης, ενώ ουραγοί στην βαθμολογία είναι η Νίκαια και η Οδηγήτρια οι οποίοι δεν κατέβηκαν στο πρωτάθλημα. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γεωργόπουλος με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο και Βουτσά. Την επόμενη (11η) αγωνιστική η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει βάση προγράμματος την Οδηγήτρια, η οποία όμως δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα, με τους νησιώτες να παίρνουν το παιχνίδι στα χαρτιά με συνολικό σκορ 3-0.

ΑΕ Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος (85’ Γκαρής Ν.), Αγγελάκης, Σπυριδάκης (88’ Πιπίνης), Γκιόκα, Πασχάλης, Τσελάι (72’ Γκαρής), Φεϊζούλα (60’ Μπακόμητρος Ν.), Τρίμπος, Σάνη.
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου, Λέοντες Καμινίων-Ολυμπιακός Περάματος 0-1, Αργοναύτης-Νέοι Δραπετσώνας 1-4, Νέοι Ευγενείας-Α.Ο. Αγ. Δημητρίου 2-2, Φαληρικός-Άρης Αμφιάλης 3-2, Πειραϊκός-Νίκαια 3-0 α.α, Αστέρας Νίκαιας-Οδηγήτρια 3-0 α.α.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png