Ολυμπιακός Περάματος-Α.Ε. Σαρωνικός 1-1. Για την 13η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό Περάματος και στην Α.Ε. Σαρωνικός για την 13η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας του Πειραιά, που διεξήχθη στο γήπεδο του Περάματος. Μετά το αποτέλεσμα αυτό παρέμεινε η διαφορά των 2 πόντων ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 32 βαθμούς και την Α.Ε. Σαρωνικός να ακολουθεί με 30β. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την λήξη του ημιχρόνου με σουτ του Σάνη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 77ο λεπτό με τον Κρίστο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μετά από ανατροπή του Βασίου από τον Κώστα Μπακόμητρο.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Αυτή ήταν η 3η ισοπαλία των νησιωτών στο φετινό πρωτάθλημα (3η αγων. 0-0 με τον Πειραϊκό και 4η αγωνιστική με τον Αστέρα Νίκαιας). Ολοκληρώθηκε λοιπόν ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος της Β' Πειραιά, με τον Πειραϊκό να είναι 3ος με 28 βαθμούς, και τον Άρη Αμφιάλης να ακολουθεί με 26. Στην 5η θέση βρίσκεται ο Αστέρας Νίκαιας με 25β, με τους Νέους Δραπετσώνας να έχουν 23β και να είναι 6οι. Ακολουθεί ο Α.Ο. Αγ. Δημητρίου με 21β, με τους Νέους Ευγενείας και Φαληρικό να έχουν από 20. Στην 10η θέση βρίσκεται ο Πανιώνιος Κερατσινίου με 14, με τους Λέοντες Καμινίων να είναι στην 11η θέση με 10 βαθμούς. Στην 12η θέση είναι ο Αργοναύτης με 7 βαθμούς, ενώ στις δύο τελευταίες θέσεις είναι η Νίκαια και η Οδηγήτρια, οι οποίες δεν κατέβηκαν στο πρωτάθλημα και από την νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Γ' Πειραιά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ορφανός, με βοηθούς τους Φαγκρίδα και Μητάκο.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Φαληρικό.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης, Σπυριδάκης, Γκιόκα, Πασχάλης, Τσελάι, Φεϊζούλα (69' Γκοτσούλιας), Τρίμπος, Σάνη (90' Γκαρής).
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Φαληρικός-Πανιώνιος Κερατσινίου 3-1, Άρης Αμφιάλης-Αστέρας Νίκαιας 1-1, Λέοντες Καμινίων-Πειραϊκός 1-2, Αργοναύτης-Νέοι Ευγενείας 0-5, Α.Ο.Α.Δ.-Νίκαια 3-0 α.α, Οδηγήτρια-Νέοι Δραπετσώνας 0-3 α.α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png