Οδηγήτρια-Α.Ε. Σαρωνικός 0-1. Για την β' φάση του Κυπέλλου Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με σκόρερ τον Μαλντίν Λαλάι στο 55ο λεπτό, η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 1-0 της νεανικής Οδηγήτριας στο γήπεδο της Χαραυγής, και προκρίθηκε στην γ' φάση του Κυπέλλου Πειραιά. Ο νεοαποκτηθείς (αποκτήθηκε από τον Αστέρα Νίκαιας) 21χρονος μεσοεπιθετικός των νησιωτών, εκμεταλλευόμενος την αναμπουμπούλα που σημειώθηκε στα καρέ των γηπεδούχων μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νεκτάριου Μπακόμητρου, και με προβολή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με το 1-0 να είναι και το τελικό σκορ, το οποίο στέλνει τους νησιώτες στην επόμενη φάση του θεσμού.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Εκεί, θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Νίκη Ρέντη, η οποία επικράτησε εύκολα εκτός έδρας του Πήγασου Αγίου Διονυσίου με το ευρύ 5-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νίκη Ρέντη και η Α.Ε. Σαρωνικός είχαν βρεθεί αντίπαλοι και την περασμένη σεζόν στο Κύπελλο, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με 3-2 των νησιωτών, στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, για την α' φάση. Επίσης, οι δύο συγκεκριμένοι θα αναμετρηθούν και στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς αμφότεροι βρίσκονται στον 1ο όμιλο της Α' Κατηγορίας. Η Οδηγήτρια τέλος, μετά από αποχή δυο σεζόν από τα πρωταθλήματα του Πειραιά, φέτος κάνει ένα νέο ξεκίνημα και θα αγωνίζεται στην Γ' Κατηγορία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζησιμόπουλος με βοηθούς τους Καλεγιά και Λεκαράκο.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Πάλλης Π. (55' Πασβαντόπουλος), Λουτσιάνο, Πάλλης Γ, Αγγελάκης, Καλικαντής, Λαλάι, Γκιόκα, Γκοτσούλιας, Μπακόμητρος Ν. (70' Μιστάκου), Κούτρος (82' Χρυσοχόος).

Στα άλλα αποτελέσματα της β' φάσης: Α.Σ. Ποντίων-Χαραυγή 0-0 (4-5 πεν.), Δόξα Πειραιά-Αμφιάλη 0-2 παρ, Προφήτης Ηλίας-Ίκαρος Καλλιθέας 0-4, Αίας Σαλαμίνας-Αστέρας Κερατσινίου 5-1, Ηρακλής Νικαίας-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 0-2, Πειραϊκός-Πανφαληρικός 3-0, Δάφνη Ταμπουρίων-Α.Ο. Κορυδαλλός 0-7, Ήφαιστος-Ερ. Ιωνικού 3-1, Α.Ο.Α.Δ-Αετός Κορυδαλλού 0-2, Α.Ο. Πειραιάς-Δίας Κορυδαλλού 0-4, Φαληρικός-Θύελλα Μοσχάτου 1-2, Πήγασος Αγίου Διονυσίου-Νίκη Ρέντη 0-5, Φίλαθλοι-Νέοι Δραπετσώνας 1-1 (4-3 πεν.), Φοίνικας Αγίας Σοφίας-Α.Ο. Καστέλλας 2-0, Ένωση Καμινίων-Αστυπάλαια Κορυδαλλού 0-2, Α.Σ. Δραπετσώνας-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 1-3, Θησέας-Καραβάς 1-3, Α.Ε. Περάματος-Παννεαπολικός 2-1, Α.Ε. Σαλαμίνας-Ελλάς Ποντίων 1-5, Χαλκηδόνα-Νέοι Ευγενείας 2-3, Αναγέννηση Μοσχάτου-Προοδευτική 1-5, Ολυμπιακός Κερατσινίου-Αμπελακιακός 0-8, και Ατρόμητος Πειραιά-Ατρόμητος Κερατσινίου 2-1.

Τα ζευγάρια της γ' φάσης: Αμφιάλη-Μοσχάτο, Ήφαιστος-Α.Ο. Κορυδαλλός, Ίκαρος Καλλιθέας-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα, Αετός Κορυδαλλού-Ερμής Κορυδαλλού, Πειραϊκός-Θύελλα Μοσχάτου, Αίας Σαλαμίνας-Αστυπάλαια Κορυδαλλού, Νίκη Ρέντη-Α.Ε. Σαρωνικός, Φοίνικας Αγίας Σοφίας-Ατρόμητος Πειραιά, Καραβάς-Κερατσίνι, Προοδευτική-Δίας Κορυδαλλού, Νέοι Ευγενείας-Αμπελακιακός και Α.Ε. Περάματος-Χαραυγή. Στην δ' φάση προκρίνονται άνευ αγώνα οι Εθνικός, Φίλαθλοι, Ελλάς Ποντίων και Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png