Γ' φάση Κυπέλλου Πειραιά. Με την Νίκη Ρέντη την Κυριακή η Α.Ε. Σαρωνικός.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της γ’ φάσης του Κυπέλλου Πειραιά, με την Νίκη Ρέντη να φιλοξενεί την Α.Ε. Σαρωνικός στο "Σταύρος Μελισσουργός" την Κυριακή στις 15.00. Οι ερυθρόλευκοι οι οποίοι απέκλεισαν χωρίς κόπο στην προηγούμενη φάση τον Πήγασο Αγ. Διονυσίου (5-0 εκτός έδρας), θα αντιμετωπίσουν την νησιωτική ομάδα η οποία έκαμψε την αντίσταση της νεανικής Οδηγήτριας (1-0 εκτός έδρας).

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Το συγκεκριμένο ζευγάρι της γ’ φάσης είχε βρεθεί αντιμέτωπο και την περασμένη αγωνιστική σεζόν στο Κύπελλο, με την ομάδα του Ρέντη να επικρατεί των νησιωτών με 3-2 στην Αίγινα, και να συνεχίζει στο θεσμό. Οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλοι και στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς αμφότεροι βρίσκονται στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

Για την γ’ φάση του Κυπέλλου θα γίνουν επίσης τα παρακάτω παιχνίδια: Προοδευτική-Δίας Κορυδαλλού, Ήφαιστος-Α.Ο. Κορυδαλλός, Πειραϊκός-Θύελλα Μοσχάτου, Α.Ε. Περάματος-Χαραυγή, Νέοι Ευγενείας-Αμπελακιακός, Φοίνικας Αγ. Σοφίας-Ατρόμητος Πειραιά, Αίας Σαλαμίνας-Αστυπάλαια Κορυδαλλού (2/10), Καραβάς-Κερατσίνι (2/10), Αετός Κορυδαλλού-Ερμής Κορυδαλλού (2/10) και Αμφιάλη-Α.Ε. Μοσχάτου (9/10).
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png